Smink deg med mineraler

Mineralsminke passer godt på huden samtidig som den gir deg den gløden du trenger.

Foto: Elin Davidsen
Publisert Oppdatert
Foto: Elin Davidsen

USAs største mineralsminkemerke Jane Iredale har endelig kommet til Norge.

Stort fokus

Det er flere skjønnhetsmerker som kan tilby mineralsminke. Og for å gjøre rekken komplett, har endelig Jane Iredale kommet til Norge.

- Det er høyt fokus på mineralmakeup og vi har fått god velkomst i Norge. Jeg tror dette er et merke som kommer til å bli veldig populært i Norge, sier produktansvarlig for Jane Iredale i Norge Birthe Helgeland til DetNye.no.

- Hvor kan man kjøpe sminken?

- For å få kjøpe sminken må man på hudklinikker eller i frisørsalonger som har en egen makeup-del. Dette er for å kvalitetssikre at alle brukerne vet hvordan sminken skal utnyttes til det fulle, sier Helgeland.

Foreløpig er det bare utvalgte klinikker som har fått serien, men i løpet av året vil serien forhåpentligvis komme til hele Norge. Lett å påføre

Produktene i serien er basert på mikro-mineraler og inneholder ikke fyllstoffer og bindemiddel.

I serien finner du blant annet 24 nyanser mineralfoundation, pudder, concealer, solpudder, øyeskygger og leppestifter.

Alle produktene føles godt på huden, både fordi de dekker godt og fordi de gir huden din en flott glød. De er også lette å påføre og beskytter med solfaktor 18. Stjernene gir tommelen opp

Grunnlegger Jane Iredale var den første i kosmetikkindustrien som lanserte en komplett makeupserie basert på mineraler. Før hun startet sitt firma i 1994, jobbet hun med sminke innen tv, film og teater.

Stjerner som Helen Mirren, Jennifer Lopez og Beyonce elsker alle Jane Iredales mineralsminke. Derfor er det kanskje ikke overraskende at serien ble kåret til den beste og mest naturlige makeupserien under Natural Health Beauty Awards 2007.

Det var i forbindelse med gårsdagens åpning av Essens Dagspa i Oslo at Jane Iredale ble lansert i Norge.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning