Slik er Scarletts stil

Skuespilleren Scarlett Johansson innrømmer at hun har litt av en skofetisj.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over

- Ja, jeg har en hel haug med sko, helt sikkert opp mot 100. De fleste er knehøye støvletter, sier hun ifølge det danske bladet Alt for Damerne.

Til bladet Vanity Fair har hun i et intervju sagt at hun alltid har likt å kjøpe seg sko. Med en årsinntekt på litt mer enn den vanlige mannen i gata, så har hun nok råd til å kjøpe både Jimmy Choo og Christian Louboutin.

Gammeldags og glamorøs

Du finner de fleste kjente designerne er i skoskapet til Scarlett. Også i klesskapet henger designerplaggene på rad og rekke.

- Gucci, Calvin Klein og Prada er favorittene, men listen er endeløs. Jeg kan også tilføye franske Louboutin og Lanvin, sier skuespillerinnen.

Sin egen klesstil syntes Scarlett det er vanskelig å definere. Men de som kjenner henne sier hun har en stil som er gammeldags og glamøs - og det syntes hun er helt greit.

- Jeg tenker ikke så mye over det, men da jeg spilte i min siste film ble jeg så glad i å gå med vintage-tøyet at jeg måtte ta med meg noen av plaggene hjem, forteller hun. Designer for kvinner

For tiden designer hun en kolleksjon for Reebok. Klærne blir sportstøy for kvinner, som skal bli hetende Scarlett Hearts Reebok.

- Jeg er lei av skuespillere som designer alt mulig bare for å markedsføre seg selv. Så hvis jeg skal ha mitt navn på noe, så skal det i alle fall gjøres ordentlig, sier hun.

I DetNye.nos bildeserie over moteflausene i 2006 kommer Scarlett Johansson inn med en kjole som mumifiserte brystene hennes. Selv syntes hun ikke den kjolen er den verste.

- Min største stilbommert er da jeg tok på meg noe som var gjennomsiktig. Når jeg skal på en stor fest eller premierer nå stiller jeg meg alltid foran speilet med et skarpt lys mot meg selv, sier hun.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning