Slik er BH'en vi ønsker oss

Kvinner ønsker seg en BH som både kan varme og avkjøle puppene, som aldri blir utslitt og som kan justeres på alle tenkelige vis.

Publisert Oppdatert
Foto: Astrid Waller

100 år etter at BH'en første gang omsluttet en kvinnepupp, er det fortsatt mange kvinner som ikke synes de får den støtten de trenger.

Vil ha mer fleksibilitet

Ifølge en undersøkelse som er utført av klesprodusenten Lycra blant 1600 britiske kvinner, er det en mer fleksibel BH som står øverst på ønskelisten for fremtidens puppestøtte. Kvinner vil ha en BH som kan justeres i alle retninger, og som kan endres slik at den kan passe til alle typer topper.


En tredel av kvinnene som ble spurt i undersøkelsen ønsker seg også en BH som holder lenger før den blir slaskete og stygg, og som kan vaskes i vaskemaskinen uten å miste glansen. Høyteknologisk BH

Noen av kvinnene som er spurt i undersøkelsen synes også det kunne vært nyttig å utnytte teknologiske fremskritt til fordelene sine.

En femtedel av kvinnene sier de godt kunne tenke seg en BH som kan reagere på temperaturen i luften - slik at den for eksempel kan kjøle ned puppene og unngå svett kløft.

På samme måte kan man med en slik BH unngå struttende brystvorter hvis den utvikler varme når det er kaldt i luften.

Undersøkelsen avslørte også at de fleste britiske menn ikke har fletta peiling på hva slags BH damene deres ønsker seg. Mens de som regel kjøpte sexy undertøy med dyremønster og blonder til damene, var damene først og fremst ute etter en BH som ga god komfort og støtte.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning