Fotball i forholdet

Slik blir du den perfekte fotball-kjæresten

Vi spurte gutta hvordan de vil at vi skal oppføre oss når de benker seg foran skjermen for å se fotballkamp. Svaret var: Hold smella!

RØDT KORT: Gutta sier nei til dumme spørsmål under kampen.
RØDT KORT: Gutta sier nei til dumme spørsmål under kampen. Foto: Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert
Foto: iStockphoto

Fotballkamp på TV er den ultimate kulturopplevelsen for mange gutter. Og som den gode kjæresten du er, vil du selvsagt legge til rette for at din elskede skal få en så vellykket fotballaften som mulig.

Er planen å diske opp med snacks han har godt av og vise interesse for hobbyen hans ved å komme med velformulerte spørsmål underveis?

Glem det.

Vi spurte en guttegjeng hvordan de ville at dama skulle oppføre seg når de skal se fotball på TV.

Les også: Husarbeid gjør kvinner syke

Her er reglene de kom frem til (hvis de fikk bestemme):

  1. Ikke still dumme spørsmål eller kom med intetsigende kommentarer. Gutturale grynt ved misnøye ved dommeravgjørelse er lov, oppgitt stønning ved målsjanse og såklart jubel hvis scoring (NB! Scoring av riktig lag, dette er veldig, veldig viktig!) Men ikke noe langtrukne hvin, prøv å brøle litt, og unngå ordet jippi.
  2. Ikke finn på huslige sysler i disse stakkars 90 minuttene. Støvsuging i samme rom som TVen er skilsmissegrunn!
  3. Chips og dip og øl og brus. Hold urteteene dine for deg selv. Stangselleri er gift, ikke snacks.
  4. Selv om dette er guttas arena, ikke fis og rap for å passe inn. Dette er noe man enten gjør naturlig, eller bare lar være. Men ikke rynk på nesa dersom han gjør det. Han har lov. Skulle han liksom måtte gå på do midt under kampen for det?
  5. Ikke prøv å sjekke ham opp mens kampen går. Mange jenter ser kanskje på dette som den store testen, elsker han deg mer enn Liverpool? Nei, ikke i disse 90 minuttene.
  6. Ikke spør om reglene. Eller hva offside er. Eller hvem som er hvem, eller "hvorfor gjorde han det da" eller "hvorfor er ikke det lov da" eller, du skjønner tegninga. Se regel nummer en!
  7. Ikke spør eventuelle kamerater på besøk om hvordan det går med dem, damene deres, jobben, kjærlighetssorgen han fortalte deg om etter atten duggfriske forrige fest.
  8. Og hvis du har venninner på besøk, ikke ikke ikke snakk! Eller fnis! Eller himle med øynene. Gå heller på kjøkkenet og fyll på dip-skåla. Og vær stille!
  9. Ikke reflekter høylytt over hvilke fotballspillere som er såååå kjekke og digge. Fotballspillere er hårete muskelbunter med stinkende leggbeskyttere. Ferdig arbeid.
  10. Du kan godt stille deg tilgjengelig etter kampen. Ved seier fortjener han det, og ved tap trenger han det.

Les også: Derfor vil han ikke ha sex

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning