Siennas mange beilere

Sienna Miller lesker seg daglig med nye lekekamerater.

Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over

Etter bruddet med Jude Law (34) tidligere i vinter har Sienna Miller (25) våknet til liv. Nå ser det ut til at den våryre stjernen tar på seg litt for mange menn på en gang.

Sienna kobles opp mot så mange som seks Hollywood-kjekkaser. Nå er det opp til deg å bedømme hvem hun bør velge til slutt.

På ferie med modell

Nylig var hun på ferie i Mexico med modellen Jamie Burke (21). Den populære unggutten har tidligere hatt noe på gang med Kate Moss, Lindsay Lohan og Courtney Love.

Da Sienna spilte inn filmen «Camille» tidligere i år, ryktes det at hun og motspilleren James Franco (28) flørtet vilt og hemningsløst på settet.

Det skal hun også ha gjort med motspilleren sin i filmen «Factory Girl». Sienna klarte ikke holde fingrene av kjekkasen Hayden Christensen - verken på lerretet - eller i virkeligheten.

Og om ikke det er nok flørtet hun samtidig med en annen skuespiller i «Factory Girl». Når Hayden ble for ung og uerfaren, tok hun like gjerne til seg 38-årige Will Carter som lekekompis under innspillingen.

Rocket på nattklubb

Og hva gjorde den omsvermede skuespilleren med alles Hollywood-yndling Josh Hartnett (28)? Det virker som hun får de fleste. For ikke lenge siden ble Sienna og Josh observert lettere omslynget utenfor Hollywood hotellet Chateau Marmont.

Diskodivaen kobles også opp mot Isaac Ferry (21), sønn av sangeren Bryan Ferry. De to rocket på en nattklubb i London sammen, før de ble observert i et saftig kyss rett før stengetid.

Tidligere har også Sienna vært sammen med alle jenters drøm: James Bond, alias Daniel Craig (38).

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning