Shopper sjelden, men grundig

Noen dager før seriestart er det på sin plass å stille eliteseriekjekkasene til veggs.

Publisert Oppdatert

De siste årene har jenter blitt mer og mer interessert i fotball. Derfor følger DetNye.no tippeligastarten og har i forkant snakket med fire spillere.

Første spiller i vår lille serie er svenske Daniel Nannskog. Han spiller på Stabæk, laget som kom på en fin femteplass i fjorårets serie.

En shoppingdag i måneden

Vi vil ikke bare snakke med Daniel om fotball, vi lurer heller på hvilket forhold han har til egen stil og hva han setter høyest hos jenter.

- Når det gjelder shopping er jeg vel ikke den som bruker altfor mye tid på det. Jeg har som regel en shoppingdag i måneden, og da shopper jeg skikkelig, sier han til DetNye.no.

- Er du bevisst på hva du kler deg i?

- Jeg syntes jo det er gøy med klær, men det må ikke bli for mye heller. Det er mange mennesker som prøver for mye, og da ser det bare dumt ut. Jeg kler meg i det jeg liker og det jeg føler meg komfortabel i, sier han.

Selv om han sier han ikke kjenner til altfor mange designere, er det Dolce & Gabbana som fremheves når det blir snakk om favorittene.

Må ha selvtillit

Selv om Daniel er populær hos jentene, er han lykkelig på hjemmebane sammen med sin kone, og parets barn. I mai blir han pappa for andre gang.

Og selv om han er godt satt i Bærums-distriktet, er han klar på hvordan han liker jentene.

- Jenter må ha selvtillit. Det må selvfølgelig ikke gå til hodet på dem, men det er ikke så attraktivt med jenter som er altfor usikre. I tillegg må hun ha god humor da, sier Daniel med et smil.

Når det kommer til hvordan jenter bør kle seg, er han også klar på hva han liker.

- Jeg liker når det er litt klasse og eleganse. Gjerne litt konservativt. Ha en gjennomført stil, men ikke for mye, sier han.

Vil bli trener

Daniel blir 33 år i mai. Han har spilt fotball i en årrekke, men har fortsatt en del år igjen. Og når han er ferdig vet han hva han vil bli.

- Uten tvil: Jeg vil bli fotballtrener. Men jeg vet jo ikke om det er noe for meg, men jeg vil i alle fall prøve. Jeg ånder og lever for fotballen, så jeg håper jeg kan drive med det også når jeg er ferdig som aktiv spiller, sier han.

De fem beste lagene i fjor ble Rosenborg, Brann, Vålerenga, Lillestrøm og Stabæk. Daniel tror rekkefølgen blir litt annerledes i år, men at det fortsatt vil være de samme dem lagene som tar de øverste plassene.

- Jeg tror Rosenborg vinner, men Lillestrøm, Vålerenga, Brann og Stabæk på de neste plassene, avslutter Daniel.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning