Sexy drømmehelg

Helgen er fin til å drømme seg bort med partneren. Og man behøver ikke å dra så langt.

Publisert Oppdatert

Forsøk å se for deg partneren din og deg selv i en koselig hytte på fjellet eller på en øde strand en doven ettermiddag.

Verdsett partneren

Eller forsøk å se for deg en stilfull, annerledes helg i byen hvor ingen forstyrrer dere. Uansett hva du og partneren din drømmer om, har den bestselgende britiske forfatteren Anne Hooper samlet sammen en rekke tips i boken Sexy weekend guide.

- Vi trenger en sexy helg ikke bare for nytelsen og intimiteten, men også fordi dagliglivet vårt er for stresse, for trivielt eller for lite ladet med erotikk. Å sette av tid spesielt for å elske er å uttrykke noe viktig. Du verdsetter partneren din, sier Hooper.

Les mer: Dette dreper sexlivet ditt

Drar ut kontakten

Når man skal planlegge en romantisk og sexy helg, er det ofte man tenker litt for stort og litt for dyrt.

- Det behøver ikke å koste for mye. Hvis dere forteller til alle dere kjenner at dere skal bort i helgen, trekker ut telefonkontakten, drar for gardinene og holder dere inne i deres egen leilighet hele helgen, behøver dere ikke å bruke så mye som en krone, råder forfatteren.

Les mer om frekk sex

Her er ti tips til hvordan dere kan få en sexy helg:

* Ta helgen på landet:

Grønne enger og trær, fuglesang og duggfrisk morgengry fryder sjelen. Dette er et perfekt sted når dere vil slappe av, gå deilige turer og nyte en piknik i det lange gresset. En helg på landet gir dere tid til å føle dere i ett med naturen og skamløst utforske hverandres kropper, seksuelle stemninger og lyster. Husk godt med klær, siden sommeren ikke har kommet for fullt ennå.

Les mer om hva du kan servere for å bedre sexlysten

* Rollespill:

Ingenting er som noe nytt eller ukjent for å stimulere erotiske følelser. Å overnatte i en venns leilighet for eksempel, selv om det er i din egen by, gir dere ukjente omgivelser. Dere vil føle dere litt som fremmede for hverandre.

* På fjellet:

Snø gir energi. Du kan begrave deg i den, slite deg ut i skibakken og likevel komme hjem til en doven, sexy kveld. Det kjølige hvite pudderet får oss til å lengte etter varmen fra et stort peisbål og en intim kveld med tente stearinlys. Det er så romantisk!

* Storslått lidenskap:

Dere ønsker å være som limt sammen til helgen er over. Dere er midt i en stormende kjærlighetsaffære og lengter etter å fortære hverandre. En helg på et storslått hotell er akkurat det dere har lengtet etter av hele deres hjerter.

Få tips til romantiske rødviner her: Den beste, nye vinen

* Mordmysterium:

Mordmysterihelger organiseres ofte av hoteller, spesielt i Storbritannia, for gjester som liker å leke detektiver og løse mysterier. Hva du, men ikke vertskapet på hotellet, vet er at det forbryterske ved et mord inspirerer til spennende bondage og forførelsesleker bak lukkede dører.

* Gourmethelg:

Å leie eller låne en avsidesliggende leilighet for helgen betyr at dere kan være sikre på å være helt i fred - og på å ha et kjøkken. Skulle dere være skikkelig matglade, vil dere elske å kunne sette dere selv på menyen.

Les mer: Mat for de modige

* På motell:

Ren, uhemmet sex er en svært god grunn til å tilbringe helgen med din elsker eller elskerinne. Det litt snuskete vet et motell ved veikanten gjør bare nytelsen større og oppmuntrer dere til å frigjøre dere og bli mer seksuelt utagerende enn dere kanskje ville vært i mer vante omgivelser.

Les mer om forhold og sex på Klikk.no

Les mer på Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning