Sex og Singelliv - The Movie

Etter mye om og men bekreftes det at Sex og singelliv-jentene begynner innspillingen av en helaftens spillefilm i september.

Publisert Oppdatert
Foto: TV3

Er du av de som savner de morsomme jentene fra Sex og singelliv? Er du lei av å se serien om igjen på DVD - og ønsker deg rett og slett noe nytt? Gled deg!

Sexy helaften

Sarah Jessica Parker (42), Kristin Davis (42), Cynthia Nixon (41) og Kim Cattrall (50) bekrefter nå at de er klare for å spille sammen igjen - denne gangen i en helaftens spillefilm.

Tre år etter siste episode av serien er kanalen HBO i ferd med å dra i land en avtale med studioet New Line Cinema om finansiering og distribusjon.

Det er regissøren Michael Patrick King som skal regissere filmen, melder Variety.

Lønnskrangling

Ryktene om filmprosjektet har svirret i mange år. Men krangling innad i skuespillergjengen gjorde det usikkert om filmen noen gang kom til å se dagens lys.

Sakens kjerne er at Kim Cattrall, som spiller Samantha Jones i serien, nektet å være med så fremt hun ikke fikk like mye lønn som kollegaen Sarah Jessica Parker, melder Samesame.com.

Nå ser det ut til at Kim endelig har fått den summen hun håpet på, nemlig 5,8 millioner norske kroner.

Spennende resultat

Selv om handlingen i Sex og singelliv-filmen kommer til å handle om de samme karakterene, sies det at du kan du forvente deg noen skikkelige overraskelser.

Og med tanke på at serien sluttet med en lykkelig gjenforening av Carrie Bradshaw og Mr Big, blir det også spennende å se om forholdet har holdt, eller om Carrie atter en gang er singel på Manhattan.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning