Sevignys sexy stilskifter

Skuespilleren Chloe Sevigny er raskere enn de fleste til å plukke opp nye trender. Det hun gikk i for et år siden, blir antageligvis det hotteste av det hotte i år.

Chloë Sevigny og klesdesigner Benjamin Cho er gode venner, her under Moteuken i New York nå i februar. (Foto: WireImage/All Over Press)
Chloë Sevigny og klesdesigner Benjamin Cho er gode venner, her under Moteuken i New York nå i februar. (Foto: WireImage/All Over Press) Foto: WireImage.com
Publisert Oppdatert
Søt og tøff på en gang, i rosa kjole med rosetrykk og svart clutchveske. (Foto: WireImage/All Over Press)
Søt og tøff på en gang, i rosa kjole med rosetrykk og svart clutchveske. (Foto: WireImage/All Over Press) Foto: WireImage.com
Alltid like feminin og elegant, selv med en guttete jakken utenpå. (Foto: WireImage/All Over Press)
Alltid like feminin og elegant, selv med en guttete jakken utenpå. (Foto: WireImage/All Over Press) Foto: WireImage.com
Chloë er glad i sterke farger, og storkoste seg sikkert i denne guloransje, korte kjolen. (Foto: WireImage/All Over Press)
Chloë er glad i sterke farger, og storkoste seg sikkert i denne guloransje, korte kjolen. (Foto: WireImage/All Over Press) Foto: WireImage.com

- Chloë Sevigny har en veldig leken stil. Egentlig har hun ikke én bestemt stil, men mikser flere forskjellige. Det virker som hun skifter litt etter humøret, sier moteansvarlig i Det Nye, Vibeke Stiansen.

Hun synes Chloë fremstår som en moterebell, samtidig som hun kan være veldig elegant.

Tekkelig, men spennende

Farger er et stikkord hvis du ønsker å kle deg som Chloë Sevigny. På den røde løperen stiller gjerne skuespilleren i kjoler i både knallgrønn, sjokkrosa, turkis, oransje og knall lilla. Hun er ikke redd for farger og er blitt sett i de fleste av dem.

- En annen gang kan hun kle seg tekkelig i svarte, tette strømper, sort shorts eller skjørt og grå bluse med pumps til, men hun har alltid en eller annen spennende detalj som man legger merke til, sier Stiansen.

Tør å synes

Stilen hennes varierer ikke bare i farger og tekkelighet. Chloë kan gå fra en feminin drøm av en kjole i pudderrosa, til et antrekk bestående av jeans med sleng, hvit herreskjorte, grå dressjakke og caps.

- Hun er som en kameleon når det gjelder stil. Hun kan også møte opp i hippieinspirert tøy med blomstrete kreasjoner i kunstnerisk stil. Hun liker å sjokkere og tør nok litt mer enn de fleste andre kjendisene. Denne damen er ikke redd for å synes, sier Stiansen.

Ikke sukkersøtt

Ønsker du å ligne litt på Chloë Sevigny i klesveien bør du legge bort det du måtte ha av sjenanse og finne fram dine mest fargerike og oppsiktsvekkende klær.

Kjolene kan gjerne være korte og litt frekke, og det typiske må være at ingenting er bare sukkersøtt. Detaljer skal være med på å gjøre antrekket ditt spennende og litt dristig.

Chloë er god på detaljer og kompletterer gjerne antrekkene sine med spesielle sko og smykker.

Skulle ha hatt hatt

I et intervju med Blackbookmag.com forteller Chloë at hun har vært motebevisst helt siden barndommen.

- Allerede i barnehagen nektet jeg mamma å bestemme hva jeg skulle ha på, sier Chloë.

- Jeg hadde veldig spesiell smak, elsket klær og særlig sånt som var litt oppsiktsvekkende og ikke typisk for barn. Pappa brukte å ta meg med på shopping, og fordi han elsket at kvinner gikk med hatt skulle jeg ha likt å bruke det oftere selv.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning