Satser miljøvennlig

Kondomeriet vil at du skal ta vare på miljøet. Lever derfor inn din brukte dildo.

Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert
Foto: Kondomeriet

Det er kanskje ikke alle som vil levere sin gamle og utslitte dildo på gjenbruksstasjonen. Nå hjelper derfor Kondomeriet deg til å bli mer miljøvennlig, skriver NRK.

Rydd i nattbordsskuffen

Innehaver av den danske vibratorhandleren Joybox AS Helle Rannes har, ifølge NRK, lansert tjenesten VibratorAmnesti, hvor kunder kan returnere ødelagt eller utslitt utstyr. Nå har Kondomeriet lyst til å lage en lignende tjeneste i Norge.

- Ideen er god, og noe vi absolutt har til hensikt å gjøre her i Norge også, sier seksualrådgiver i Kondomeriet Kjersti Antonsen til NRK Hordaland.

Hun oppfordrer derfor alle til å ta en liten vårrengjøring i nattbordsskuffen.

Kan få avslag

Kondomeriet har allerede en returordning for sine kunder, men tjenesten er såpass liten og lite kjent at kundene ikke vet om den.

- Folk kan allerede nå levere inn ødelagte elektroniske sexleketøy i butikken, så sender vi det til destruksjon. Men vi får inn ganske lite, så vi ønsker å fronte dette litt mer og gjøre en innsats for miljøet, sier Antonsen til NRK Hordaland.

Nå akter Kondomeriet å gjøre som danskene, nemlig å gi prisavslag på ny vibrator som en påskjønnelse for at kunden leverer inn sitt ødelagte produkt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning