Saksøker Daily Mail

Keira Knightley vil ikke være forbundet med anoreksi-anklager fra Daily Mail. Nå saksøker hun avisen for påstandene.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over

Bilder av en syltynn Keira Knightley i bikini, fikk begeret til å renne over for en britisk mor som mistet sin 19 år gamle datter til anoreksi.

- De må tenke på signalene

Det var den britiske avisen Daily Mail som tok saken og skrev ut intervjuet av moren, der moren hevder at det er skuespillere som Knightley og kvinner som Victoria Beckham som får tenåringer til å sulte seg til døde.

- Bildet av Keira minner meg om hvordan min datter, Sophie, så ut den siste tiden før hun døde. Det er skammelig at de ikke tenker på hvilke signaler de gir til unge kvinner, sa moren, Rosalind Ponomarenko-Jones, til avisen. Medfølelse med moren

Nå saksøker Knightley avisen for anklagene.

- Artikkelen hadde referanser til hva den mente var Ms. Knightleys veldig slanke utseende. Vi vil understreke at Ms. Knightley har den dypeste sympati med jentas familie, sier Knightleys advokat, Simon Smith, ifølge VG Nett.

Knightley har tidligere avvist at hun er anorektisk, og sier selv hun har god kjennskap til anoreksi.

- Min bestemor og oldemor slet med det. Og jeg har mange venner fra skoletiden som også sliter, så jeg vet at det ikke er noe man bare skal ignorere. Men jeg har det ikke, jeg er veldig sikker på det, sa Knightley under en pressekonferanse i fjor.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning