Sa nei til pels-visning

Pamela Anderson sa tvert nei da toppdesigneren Julien Macdonald ville ha henne til å vise frem sin siste kolleksjon på moteuka i London.

Publisert Oppdatert
Julien Macdonald har tidligere også fått på pelsen for sitt materialvalg - men viste likevel frem flere plagg med pels under moteuka i London denne uka. (Foto: WireImage/All Over)
Julien Macdonald har tidligere også fått på pelsen for sitt materialvalg - men viste likevel frem flere plagg med pels under moteuka i London denne uka. (Foto: WireImage/All Over) Foto: WireImage/All Over

Stjernedesigneren hadde sendt en personlig invitasjon til Baywatch-stjernen for å få henne til å være med på modellaget når han skulle vise frem kolleksjonen sin på moteuka i London tirsdag. Men Pamela sa nei.

Sterkt engasjement for dyrene

- Kjære Julien, jeg er dessverre ikke i London under moteuken, men det var veldig snilt av deg å invitere meg og å tilby deg å lage et antrekk til meg. Jeg håper du også kan vise denne godheten ovenfor dyrene. Hvis du slutter å bruke pels, vil jeg med glede komme til moteshowene dine i fremtiden, skriver Pamela i et brev til MacDonald.

Pamela Anderson er en kjent frontfigur for dyrevernsorganisasjonen PETA, og har tidligere også engasjert seg i veldedig arbeid for dyr.


- Du er slik en talentfull designer at jeg er sikker på at du også kan komme opp med dødskult design som ikke tar livet av noen, skriver Pamela i brevet. Krigserklæring

Mange dyrevernere oppfattet det som en krigserklæring fra Macdonald da han denne uken viste frem kolleksjonen sin i London - med mange innslag av pelsbruk.

Poorva Joshipura i PETA er langt krassere enn Pamela i omtalen av designeren Julien Macdonald.

- Julien Macdonalds siste kolleksjon med pelsklær overrasker ingen. Han er en dinosaur-designer som ikke har nok medfølelse og intellekt til å forstå at det ikke er noe skjønnhet i slik grusomhet, sier Joshipura.

Naomi Campbell hadde imidlertid ingen etiske motforestillinger mot å vise frem Julien MacDonalds klær. Den hardtslående skandalemodellen viste blant annet frem en Vegas-inspirert gullkjole som tok pusten fra tilskuerne.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning