Romantisk uten roser

I skilsmissenes tid lever Jon Øigarden (35) faktisk i et lykkelig ekteskap. Men tro ikke at kona får roser på Valentinsdagen!

Publisert Oppdatert
Foto: Stian Andersen

I Valentinsutgaven av Det Nye møter du skuespiller Jon Øigarden (36) over seks sider i portrettet.

Jon Øigarden er kinoaktuell i den romantiske komedien Mars og Venus, men har det adskillig bedre enn det ulykkelige paret i filmen.

Kulere enn roser

- Caroline og jeg har en grunnleggende bra tone, vi har det gøy. Man skal ikke bare sitte og flåse, det er ikke det, men hvis man først kan le sammen, så har man resten også, sier Jon.

Caroline heter Giertsen til etternavn, og er søstera til Thomas.

- Det var spenning og interesse ved første blikk. Thomas sa jeg bare kunne ta søstera hans. Var veldig gem på det, forteller Øigarden.

Øigarden forteller at han fremdeles har perioder hvor han er skikkelig forelsket, og da blir han i ekstra godt humør. Men roser? Å nei.

- Jeg er litt egoistisk, tenker at jeg i alle fall ikke skal gjøre sånne teite filmklisjéting som å kjøpe roser, jeg er kulere enn det, liksom. Rumpehumor med Seim og Ousdal

Jon Øigarden er kjent fra både film, teater og tv. Blant annet har han styrt Torshovteatret sammen med Trond Espen Seim og Mads Ousdal. Men de tre er ikke alltid seriøse og mystiske skuespillere. Ofte går det i rumpehumor. Seim og Ousdal har for eksempel putta en isbit oppi der på Øigarden.

- Vi stikker fingeren i rumpa på hverandre, det er en utrolig teit ting å gjøre, men når vi holder på, så er det jævlig morsomt.

Han menger seg med kjendiser, gjør suksess som skuespiller, er lykkelig familiemann og kåres stadig vekk til en av landets mest sexy menn.

- Det er herlig med god fasade, ler Øigarden.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning