Rift om plaggene

Selv om Madonna-kolleksjonen skal ligge i butikkene i tre uker, kan det vært greit å få opp farten om du vil sikre deg noen av plaggene.

"M by Madonna"
"M by Madonna" Foto: Foto: H&M
Publisert Oppdatert

I samarbeid med Hennes & Mauritz har Madonna som kjent lansert kolleksjonen M by Madonna. For en uke siden kom klærne i butikkene, og foreløpig ser det ut til at kolleksjonen falt i god smak.

- Vi har så langt fått gode tilbakemeldinger fra kunder. Salget har gått over all forventning og vi er godt fornøyd, sier kommunikasjonsansvarlig i H&M, Guro Forseth, til DetNye.no.

I motsetning til da H&M hadde samarbeid med designerduoen Viktor & Rolf, vil kolleksjonen nå være i butikk i tre uker.

- Dette har vi planlagt veldig lenge, og vi har fått såpass bredt utvalg at jeg håper det vil vare ut perioden. Foreløpig ser det ut til at tilbehøret var det som gikk først, men det er fortsatt plagg igjen både på nett og i butikker, sier Forseth.

Utvalget i nettbutikken ser imidlertid ut til å være litt skralt. Samtlige accessoarer er utsolgt, og det er nesten bare de hvite klærne som fortsatt er til salgs på online-butikken.

Konkurranse

Samme dag som Madonna-kolleksjonen ble lagt ut, åpnet den svenske kleskjeden Gina Tricot butikk i Oslo.

Gina Tricot er den raskest voksende butikken i Sverige og nå skal resten av verden erobres. De satser hardt på basisvarer til en billig penge, og kommer til å ta opp konkurransen med H&M.

- Vi setter alltid pris på konkurranse, og vi har konkurrert med Gina Tricot lenge. Vi har egentlig bare ventet på at de skal komme inn i Norge, sier Forseth. Åpnet i Asia

For selv om det stadig popper opp nye butikker som har lyst til å ta over tronen etter H&M, er de fortsatt evinnelig store. Den 10. mars åpnet H&M sin første butikk i Asia, nærmere bestemt i Hong Kong. Og allerede onsdag 11. april kommer butikk nummer to.

- Det virker som om folk ikke klarte å vente. Folk sov i kø utenfor i tre dager, sier markedssjefen.

Har du vært og kikket på Madonna kolleksjonen? Del dine synspunkter med leserne ved å legge inn en kommentar under!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning