Rare drømmer

Ikke alle drømmesymboler er like logiske. Se bare her!

Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert

At drømmene våre er underbevissthetens språk er det stor enighet om. Det var legen Sigmund Freud (1856-1939) som først argumenterte at alt det absurde vi drømmer bare er en form for avansert symbolbruk. På den måten kan drømmene tolkes og gi en mening.

Drømmer du for eksempel at du vasker vinduer betyr det at du prøver å få et klarere syn på verden. Drømmer du at du er en modell kan det enten være en ønskedrøm eller bety at du ikke er slik du ønsker å være.

Men ikke alle drømmesymboler er like logiske.

Populær med fregner

Er du i disse dager involvert i et intenst kjærlighetsforhold? Dersom du drømmer om dette forholdet kan det hende dukker opp i form av eggerøre i drømmene dine, melder nettsiden Droemmetydning.com.

Er du av de som har komplekser for fregnene dine? I drømme symboliserer fregner alltid popularitet hos det motsatte kjønn.

Mange forbinder frossenmat med usunt kosthold og et smakløst måltid. Men i drømmene betyr frossenmat en fin opplevelse.

Hvis en kvinne drømmer om bigami må hun være mer nøye i valg av partner. For en mann kan bigami bety at han burde vurdere å gå til en lege.

Urin i drømmen symboliserer kreativitet og styrke.

Pikkolo betyr skandale

Lenge siden du har hatt sex? Ifølge Dreammoods.com kan seksuelle lyster føre til at du drømmer om en bagel. Det kan også være du drømmer om bananer.

Dersom en mann drømmer om vafler kan dette bety hell. Hvis en kvinne drømmer at hun spiser vafler er hun for kresen ovenfor menn. Lager hun dem vil hun få et lykkelig ekteskap med den utvalgte.

Har du hatt en sporty drøm med golfkølle i hånda? Golf symboliserer alltid forholdet ditt til det motsatte kjønn.

Drømmer du om hemoroider bør du vurdere å oppsøke en lege.

Er du en pikkolo i søvne kan du bli involvert i en skandale. Ser du en pikkolo kan det bety at du får vanskeligheter med å kontrollere deg ovenfor det motsatte kjønn.

- og visste du at snørr symboliserer enten god helse eller økt materiell rikdom?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning