Prison Break-stjernen opptatt

To dårlige nyheter for alle damer som sikler på Prison Break-stjernen Wentworth Miller: Han har fått seg kjæreste. Og kjæresten er en mann.

Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert

Spekulasjonene om hvorvidt «Prison Break»-stjernen Wentworth Miller (35) er homofil eller ikke har vært mange og lange. Miller har hele tiden nektet å kommentere sin legning.

Men nå ser det ut til at folk har funnet ut av det likevel. Og; Sorry, damer! Det kan virke som om hunk'en er interessert i gutter.

Hemmelig forhold

Og det er ikke en hvem-som-helst «Prison Break»-stjernen har kapret. Kjekkasen Luke MacFarlane (27) fra «Brothers & Sisters» skal nemlig være Wentworths kjæreste, ifølge Hollywood-bloggeren Perez Hilton.

- Wentworth og Luke har hatt et hemmelig forhold i seks måneder. de har selvfølgelig ligget lavt i terrenget siden Wentworth ikke har kommet ut av skapet ennå, sier en kilde som skal stå Miller veldig nær. Ble med kjæresten på jobb

Kilden forteller at de to er mye sammen hjemme hos hverandre, og at MacFarlane til og med har vært med Miller på jobb i Asia.

MacFarlane har tidligere vært sammen med «Grey's Anatomy»-stjernen T.R. Knight.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning