Oversized og supersexy

Store bølger i håret, kroppsnære plagg og en godt synlig kløft er must hvis du ønsker å kopiere stilen til Jessica Simpson.

Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over

- Jessica Simpson er kanskje ikke noe stort stilikon når det gjelder å ha en innovativ stil, men hun er trendy på en amerikansk måte, sier skjønnhetsekspert i Det Nye Julie Botnen.

Oversized

Hun forteller at det er de store amerikanske klesmerkene som dominerer i klesskapet til Jessica Simpson - i alle fall den delen av skapet som hun ikke velger å fylle med sitt eget merke.

- Til hverdags fremstår ikke Jessica Simpson som spesielt glamorøs. Man ser henne gjerne i for eksempel store joggejakker, men på den røde løperen er hun til gjengjeld superglamorøs og pynter seg skikkelig, sier Botnen.


Hvis du ønsker å gå til innkjøp av noen plagg som er typisk Jessica, kan du starte med en kroppsnær kjole med god utringning. Kløften skal være tydelig, og kjolen kan gjerne være i et stoff med dyreprints.

- Jeansshorts er også et plagg man ofte ser på Jessica Simpson, og for øvrig bør du skaffe deg et utvalg store vesker eller bager. Oversized er et stikkord her - gjerne Gucci eller Prada, sier Botnen videre.

Når det gjelder fottøyet, bør du satse på sko med kilehæl eller noen skikkelige 70-talls plattformsko.

Prikken over i-en kan være et par store solbriller og en trench, og ellers kan det være et tips å tenke litt bohemsk.
Clip on extensions

Ønsker du å gjennomføre stilen også med sminke og hår? Jessicas frisyre får du enklest ved hjelp av varmruller eller en stor krølltang. Bølgene i håret skal være store, og du må ikke spare på glanssprayen.

- Tupper håret på kronen for å få skikkelig volum. Det skal være litt Brigitte Bardot-aktig, bare mer glossy, fortsetter Botnen.

Og hvis det skulle være noen tvil bør håret naturligvis være blondt. Jessicas mørke periode er forbi.

Ligner ikke ditt hår noe videre på Jessica Simpsons kan det jo være en trøst å vite at det finnes extensions også med klips. Da kan du selv velge når du ønsker å se ut som superstjernen og gå tilbake til ditt vanlige jeg når du vil det.

I Det Nye nummer tre, som er i salg fra og med mandag, kan du se hvordan det gikk når vi stylet opp Anette Brennemo til å ligne Jessica Simpson!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning