Oslo Fashion Week februar 2007

Her er høydepunktene fra årets moteuke.

Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix
Publisert Oppdatert

Tirsdag

Moteuka i Oslo februar 2007 åpnet tirsdag 13. februar med utdelingen av designprisen Nåløyet, visningen av sesongens debutanter og Steen og Strøms trendvisning.
Onsdag

Den danske designeren Bjørn Bruun holdt foredrag om hvordan norske designere kan gjøre like stor suksess som det danske Bruuns Bazaar.Onsdagens sparkes moteuka i full gang med visninger av flere kjente og ukjente norske designere:
Torsdag

Flere av de største norske designerne viste frem sine kolleksjoner denne dagen.


Mest oppmerksomhet denne dagen fikk kanskje en av modellene under visningen av Fiori di Oslos siste kolleksjon. Popstjernen Mira Craig debuterte nemlig som catwalkmodell - og storkoste seg.


Fredag

Tungvektere som Leila Hafzi, Undorn, Vera & William var blant dem som viste sine kolleksjoner.

Men selv om mange av de norske designerne leverte flotte kolleksjoner, kunne ingen slå gutta i Moods of Norway. Med et forrykende moteshow på Royal Christiania viste de norsk motebransje at det ikke bare kommer an på innholdet - men også innpakningen.


Lørdag

Moteuken er offisielt over, men før det hele slutter er det en ung designer som får en gavepakke av et stipend. 75.000 kroner fra Max Factor for å videreutvikle seg som designer.Det ble dessuten satt ettertrykkelig sluttstrek for moteuka med en stjernespekket motefest på Grand Hotel. Kjendisene hadde trukket i finstasen for å feire de siste dagenes moteaktiviteter i hovedstaden.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning