Nyheter for høstansiktet

Her er noen av produktene som kan hjelpe huden din i høst.

Foto: blegen.no
Publisert Oppdatert
Foto: Lancome

Høsten er en tid da det er viktig å pleie ansiktet. Luften blir kaldere og huden blir tørr og vanskelig å ha med å gjøre.

Her er noen av de nyeste produktene som kan hjelpe ansiktet ditt denne høsten.

Øyekremer:

Nutrisource Eyes er en ny øyekrem fra Biotherm. Kremen skal ifølge reklame jevne ut konturene rundt øynene og etterlate den myk og fin.

Øyekremen koster 295 kroner for 15 ml.

I motsetning til den mer overkommelige Nutrisource, lanserer Lancôme den rådyre øyekremen Secret de Vie Yeux, Ultimate Cellular Revival Creme.

Men en prislapp på 1050 kroner for 15 ml, er nok denne for dyr for de fleste. Men har du allikevel råd til å kjøpe den, lover reklamen at du ikke bare opplever langvarige resultater, men at resultatene også er spektakulære og umiddelbare.

Ansiktskremer:

En annen rådyr krem som lanseres i høst, kommer også fra Lancôme. Ansiktskremen Secret De Vie koster 3350 kroner for 100 ml.

Hudkremen lover å gi nytt liv til huden og består av komponenter som mikro-alge-ekstrakt, roseekstrakt og lakrisekstrakt.

L'Oréal kommer også på banen i høst med den helt nye serien Derma Genesis. Dette er en serie som du finner i butikk, men som er hakket dyrere enn andre butikkremer.

Serien inneholder et serum (kr. 175), dagkrem (kr. 175), nattkrem (kr. 175) og en øyekrem (kr. 159).

Serien føles god på huden og med det lekre utseende på beholderene er dette en flott serie til badehylla!

En annen serie som vi mer enn gjerne anbefaler denne høsten er Lumene Vitamin C+. Serien skal, ifølge reklamen, beskytte, pleie og forebygge de første aldringstegnene i huden.

Serien inneholder en øyekrem (kr. 99), to dagkremer (kr. 199) og to nattkremer (kr. 199). I tillegg kan du supplere med produkter som øyeserum og en energi-cocktail, som smøres på huden før dag- eller nattkrem.

Lumene Vitamin C+ har et litt kjipt utseende, men den er såpass god at vi i DetNye.no anbefaler den mer enn gjerne. Selges på Vita, Parfymelle og andre frittstående parfymerier.

Leppekrem:

I tillegg til øyekremen lanserer også Biotherm leppekremen Nutrisource Levres. Kremen kommer i en liten og hendig krukke og føles god på leppene.

Leppekremen koster 180 kroner for 15 ml.

Alle de skjønne nyhetene blir lansert i november.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning