Ny norsk designbutikk på nett

Nå kan du bestille de aller fleste designmerkene på nett og få plaggene rett hjem i postkassa di.

Publisert Oppdatert
Just Cavalli
Just Cavalli

Har du irritert deg over mangelen på designerklær i din by - og ikke tar sjansen på å kjøpe dyre klær fra utenlandske nettbutikker, kan du nå tilføye et nytt bokmerke i nettleseren din.

God miks

I dag åpner nemlig nettbutikken emoda.no, som leverer klær fra kjente designere som Robert Cavalli, John Galliano, Ed Hardy og Dolce & Gabbana.

- Nettbutikken tilbyr klær, vesker og tilbehør, både til herre og dame, sier daglig leder Hans Kristian Westrum, til DetNye.no.

Westrum startet i desember også nettbutikken ebags.no, som tilbyr en rekke eksklusive veskemerker som Cavalli, Versace, Elliott Lucca og Cox Industries.

- Samlet har vi en miks av de etablerte toppmerkene og de mer spennende nye merkene. Vi har fått en del erfaring med nettbutikk gjennom www.ebags.no, og vi ser at vårt fokus på sterke merker og miks av det veldig eksklusive og det mer rimelige er en veldig god balanse, sier Westrum.
Fra land og strand

Westrum syntes det er interessant å se hvilke kunder de har hatt på ebags.no.

- Det er interessant å se at vi selger både til kunder i distriktene og i de store byene. Vår mission har vært at vi skal lage den mest spennende butikken vi selv kunne gått inn i. Dessuten er det et stort poeng for oss at vi skal la folk som ikke bor i de store byene få tilgang til internasjonale supermerker, sier Westrum.

Som største konkurrent nevner han nettstedet Shoppingmall.no.

- Men det er ingen nettbutikker som har noe i nærheten av dette, hva gjelder merker og klasse, sier han.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning