Nå gifter de seg

Kilder sier til People Magazine at superparet Beyonce (26) og Jay-Z (38) gifter seg i New York i dag. Offisielt har de ikke bekreftet noe.

Publisert Oppdatert
Superparet Jay-Z og Beyonce koser seg ofte sammen på basketballkamper, og favorittlaget er New Jersey Nets. (Foto: WireImage)
Superparet Jay-Z og Beyonce koser seg ofte sammen på basketballkamper, og favorittlaget er New Jersey Nets. (Foto: WireImage) Foto: WireImage.com
Beyonce og Jay-Z er supertalentfulle og supersexy sammen. Her fremfører de låten "Deja Vu". (Foto: WireImage)
Beyonce og Jay-Z er supertalentfulle og supersexy sammen. Her fremfører de låten "Deja Vu". (Foto: WireImage) Foto: WireImage.com
Beyonce er tydelig veldig forelsket i Jay-Z. Her er paret på Grammy-utdelingen. (Foto: WireImage)
Beyonce er tydelig veldig forelsket i Jay-Z. Her er paret på Grammy-utdelingen. (Foto: WireImage) Foto: WireImage.com

Etter det Bang Showbiz kjenner til vil bryllupet inngås i New York i ettermiddag. Paret skal tirsdag denne uken ha søkt om en lisens for å gifte seg.

Beyonce og Jay-Z skal ha blitt observert på vei fra Scarsdale Village Hall, hånd i hånd og med brede smil. De hadde vært i møte med en saksbehandler og hadde med seg dokumenter som skal være godkjenning for å inngå ekteskap, slik loven krever i den amerikanske delstaten.

Lykkelige

En kilde skal ha fortalt følgende til People Magazine:

- Det var bare de to. De var veldig hyggelige og smilte mens de fylte ut dokumentene. Innimellom holdt de hverandre i hendene, og de så virkelig lykkelige ut.

Ekteskapslisensen er gyldig i 60 dager, og venner av paret skal ha bekreftet at de skal gifte seg.

Paret er allerede forlovet, og har datet i seks år. Etter at Beyonce ble observert med en diamantring på fingeren i mars, har ekteskapsryktene rundt paret for alvor begynt å svirre.

I all stillhet

En bekjent av paret skal ha bekreftet at de forsøker å gifte seg i all stillhet:

- Jay prøver å få fortgang i ting nå, for at det ikke skal bli så mye oppstyr. De ønsker at det skal bli et veldig privat bryllup.

Ryktene har gått om at Jay-Z fridde til Beyonce under en svært luksuriøs ferie i Cannes i Frankrike i mai for et år siden.

Følg med på Detnye.no, for å se om superparet klarer å snike seg unna fotografene i New York, eller om vi får se bilder av bryllupskaken og Beyonces kjole!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning