MTV-Charlottes skjønnhetstips

Her er MTV-programleder Charlotte Thorstvedts yndlingsprodukter.

Publisert Oppdatert
Foto: Elin Davidsen

MTV-programleder Charlotte Thorstvedt har blitt svært populær både hjemme i Norge og ute i den store verden. Hver uke har hun over en million av tv-seere når hun står foran kameraet i Stockholm.

Og Charlotte er ikke bare programleder, men også modell for Moods of Norway. Det er liten tvil om at hun misunnes av mange jenter rundt om i både Norge og resten av Europa.

Lilla på øyenlokkene

For DetNye.nos lesere listet den flotte programlederen opp hvilke yndlingsprodukter som står på badehylla:

- Jeg syntes det er mang gode produkter, men på leppene liker jeg best cerise Juicy Tubes fra Lancôme. På øyenvippene er det Great Lash Mascara fra Maybelline og øyenskygge fra Mac i en lilla nyanse på øyenlokkene, sier hun.

På morgenen er det på med ansiktskremen Babor Calming Sensitive, og på kveldstid bruker hun ansiktsvasken fra Babor, Hy öl.

- Elsker katteøyne

De lange lyse lokkene blir også tatt vare på. Define er en av favorittene for håret til Charlotte.

- Jeg bruker Defines shampoo og balsam, og shaping gel. Men når det kommer til hårspray er jeg veldig glad i Bumble and Bumble Classic Hairspray, sier hun.

Når man er programleder i MTV henger man litt med fiffen, og man blir nødt til å være med på noen fester i ny og ne. For Charlotte er det stor forskjell på hverdagssminke og festsminke.

- Til daglig bruker jeg bare lett ID Mineral pudder foundation, litt shimmer på øynene og mascara. Men til fest liker jeg å eksperimentere litt mer. Jeg elsker katteøyne og flytende eyeliner. Det er alltid en hit på fest, sier 20-åringen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning