Maggie Wonkas femte symfoni

Gårsdagens visning var preget av det romantiske da designer Cecilie Juvodden viste frem sin nye kolleksjon Symphony no. 5.

Publisert Oppdatert
Foto: Sara Johannessen/Scanpix

Gårsdagens siste separatvisning, på Oslo Fashion Week, var det Cecilie Juvodden og Maggie Wonka som stod for. Og med et knippe kjendiser på plass, var det en intim og musikalsk aften Juvodden kunne stille med.

En perfekt kveld

Dette er Maggie Wonkas femte kolleksjon, men Juvodden kan samtidig skilte med å ha 60 butikker i Norge som selger hennes klær.

- Dette ble helt perfekt. Jeg så ikke så mye av visningen, men av det jeg kunne se var både makeup, hår, styling og musikk helt perfekt, sier Juvodden til DetNye.no.

For mens Juvodden satset sterkt på farger for våren 2007, var det en heller mørk og melankolsk kolleksjon Juvodden viste frem i går.

- Høsten henter dramatisk inspirasjon fra operascenen. Resultatet har blitt en rik og helhetlig kolleksjon preget av nedtonet farger, håndplukket kvaliteter og detaljer man umiddelbart faller pladask for, sier designeren. Takknemlig for interesse

Den siste uken er det flere designere som har vist sin takknemlighet for at det norske folk endelig har kastet seg på design bølgen. Og Cecilie Juvodden nikker gjerne med.

- Jeg har fått femten nye butikker bare denne siste uke. Det viser at interessen for norsk mote bare blir sterkere, sier Juvodden fornøyd.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning