Madonnas H&M-kolleksjon

Nå kommer snart klærne Madonna har designet for H&M i butikkene.

Publisert Oppdatert
Foto: Foto: H&M

Popstjernen har samarbeidet med H&M-designerne om å lage kolleksjonen "M by Madonna". Resultatet er en klassisk kolleksjon som består av alt fra blazere og glamorøse topper til skjortekjoler og kimonokjoler. Fargene er i hovedsak nøytrale, som hvitt, sort, kaki og grått. Alle plaggene har en liten "M"-logo på innsiden, glidelåsen eller knappene.

Kolleksjonen inkluderer også tilbehør som solbriller, vesker og smale skinnbelter.

- Uhyre profesjonell

H&Ms sjefdesigner Margareta van den Bosch har jobbet sammen med Madonna for å finne frem til klær som gjenspeiler Madonnas personlige smak.

Samarbeidet ble innledet ved at Madonna viste frem sine yndlingsplagg til van den Bosch, og deretter fant de frem til designet på klærne.

- Madonna har en imponerende teft for mote og trender. Hun er uhyre profesjonell, inspirerende og entusiastisk, og har hatt en finger med i hver minste detalj av designen, sier Margareta van den Bosch. Vanlige H&M-priser

H&Ms markedsjef Guro Forseth opplyser til DetNye.no at prisene på klærne vil ligge på vanlig H&M-nivå. Kjoler vil koste mellom 298 og 1498 kroner, buksene ligger på under 500 kroner, mens jakkene og blazerene vil koste mellom 498 og 798 kroner. I tillegg kan du få fatt på solbriller til 298 kroner og vesker opp til 998 kroner.

- Prisene vil bare være høyere dersom det er brukt materialer som er dyrere, for eksempel silke eller skinn, sier Forseth.

Dette er ikke første gangen popdronningen samarbeider med den svenske klesgiganten. I fjor designet H&M en komplett kolleksjon for hele Madonnas turné-crew.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning