Må-ha-veska for fiffen

Har du 10.000 kroner til overs? Da kan du bruke alt sammen på én gang og skaffe deg den hotteste in-veska for jetsetere.

Publisert Oppdatert

Veska er fra det rutete motehuset Burberry, heter Manor og koster £800 i England.

Og grunnen til populariteten? Kate Moss bærer den i reklamen, i tillegg har stil-ikonet Sienna Miller blitt fotografert med den over skulderen. Elizabeth Hurley er en av de andre A-kjendisene som har bidratt til å gjøre veska superpopulær.

Lange ventelister
Men om du vil ha klenodiet, må du belage deg på å stå i kø. Det er nemlig allerede lange ventelister på å få tak i veska, selv om den ble lagt ut i butikkene for kun tre uker siden. Mange melder seg også på ventelister rundt om i hele verden for å få slått kloa i den svindyre veska, skriver Daily Mail.

Veska er en del av Burberrys kolleksjon med navnet Icon, som ble laget for å feire motehusets 150-års jubileum.

Kraftig oppsving
Veskesalget har ført til en kraftig oppsving for det tradisjonsrike motehuset. I en børsmelding gir Burberry akkurat denne vesken mye av æren for en økning i motehusets salgstall på rundt 23 prosent.

Salgstallene er gode nyheter for selskapets toppsjef Angela Ahrendts, som tidligere i år ble flydd over fra USA for å lede Burberry. Med et årlig privat klesbudsjett på nærmere 180.000 kroner, skulle hun ha råd til å kjøpe seg 18 nye slike vesker...

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning