Luftig moteshow

I New Zealand når moteuka nye høyder i år.

Publisert Oppdatert
Under årets moteuke i New Zealand viser modellene frem klær 9000 kilometer over bakken. (WireImage/All Over)
Under årets moteuke i New Zealand viser modellene frem klær 9000 kilometer over bakken. (WireImage/All Over) Foto: WireImage/All Over

Designervenninnene Anjali Stewart (24) og Rachel Easting (23) viser frem klesmerket deres Love Lies Bleeding på en flygende catwalk over New Zealand.

Luftig start

Det spesielle moteshowet går av stabelen under årets moteuke i New Zealand i høst. Den spesielle visningen arrangeres på et Air New Zealand-fly som flyr strekningen Sydney-Auckland 16. september.

De talentfulle og ferske designerne Stewart og Easting fra Wellington i New Zealand får æren av å vise frem sin vinterkolleksjon for 2008 høyt over bakken. Det er første gang de to jentene deltar på moteuka.

- Å få være med på moteuka kommer til å bli så gøy for oss, det er første gang vi designer en kolleksjon for en catwalkvisning, sier Rachel til nettsiden Stuff.com.

Eksklusiv flygning

Flypassasjerene som er så heldige å være vitne til det morsomme showet får servert champagne, en delikat frokost, og en helt unik billett til åpningsfesten av moteuka senere samme kveld i Auckland.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning