Liv Tylers yndlingssminke

Superstjernen Liv Tyler røper hvilke produkter hun har på badehylla.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over

Skuespillerinnen Liv Tyler har et utseende som er beundret av mange. Langt, blankt og bølgete hår, en feilfri silkematt hud og knallblå katteaktig øyne med dybde og glans.

Kosthold
Men heller ikke Liv Tyler kommer helt gratis til skjønnheten. Ovenfor den siste utgaven av det franske magasinet Madame Figaro røper hun hvilke triks hun bruker for å skinne både på lerretet og når hun går opp den røde løperen.

- Jeg er opptatt av hva jeg spiser. Etter at sønnen min Milo ble født, har jeg vært opptatt av å bygge opp immunforsvaret. Til hvert måltid spiser jeg urtetabletter med fiskeolje og linfrøkjerner. Hver morgen drikker jeg en smoothie av mandelmelk, banan, blåbær og linfrøolje. Jeg drikker også mye vann, fordi det er bra for huden min, sier Liv Tyler.

For å fikse på utsiden av kroppen, har hun imidlertid bruk for mer enn vann og mandelmelk. Ettersom hun er en av frontfigurene for Givenchy, er det kanskje naturlig at hun nevner disse produktene som de foretrukne på badehylla. Men hun supplerer også med andre merker for å oppnå den rette glamour-looken for alle anledninger.

Huden
- Jeg er fan av foundationen Subli-Mine fra Givenchy, som også inneholder solfaktor 15. For å matte ned huden bruker jeg Prisme Libre no 2, et luftig pudder, sier Liv Tyler til Madame Figaro.

Rougen foretrekker hun rosa, men prøver også å velge de mer subtile nyansene som beige og brun.

Leppene
Liv Tyler pleier ikke ofte å bruke leppestift, men har fått råd fra en av Givenchys stylister om å bruke beige nyanser for en naturlig look.

- For å få en mer glossy effekt, bruker jeg highlighteren Secret Brightener fra Laura Mercier på overleppen, røper Liv Tyler.

Maskara
Her sverger Liv Tyler til den sorte nyansen av merket Eye Fly fra Givenchy.

- Og jeg bruker den kun på de øvre vippene, sier Liv.

Hår
Liv Tylers faste kolorist på salongen Sally Hirschberger i New York, farger inn nøttebrune nyanser som lysner det mørke håret hennes.

- Til hverdags prøver jeg alle produktene fra Kérastase og Frédéric Fekkai, mens yndlingsbalsamen kommer fra Terax, sier Liv til Madame Figaro.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning