Litt for mye mormor

Mariann Thomassen syntes det var mye variert under åpningen. Men ikke alt var like bra.

Foto: Elin Davidsen
Publisert Oppdatert
Foto: Elin Davidsen
Foto: Elin Davidsen
Foto: Elin Davidsen

Tirsdag kveld åpnet Oslo Fashion Week dørene for 15. gang. Moteinteresserte kjendiser møtte velvillig opp, samt hele presse-Norge.

Ikke helt min stil

På første rad satt blant andre Idol-dommer og Surferosa-vokalist Mariann Thomassen. På spørsmål på hvordan hun syntes åpningskvelden har vært, blir hun litt usikker.

- Jeg syntes det er mye variert, men også noe bra. Debutantene, Soyaaulait, er heller klær for bestemoren min enn meg selv, sier Mariann til DetNye.no.

Blant de norske designerne Mariann liker vil hun trekke frem 3rd Hand, Ingunn Birkeland og Ida Gullhav.

- Men den visningen jeg gleder meg mest til å se under moteuka er Batlak & Selvik. De kommer garantert med noe tøft, sier hun.
Må finne den røde tråden

En annen kjent person som satt på første rad er kjendis-stylisten Jan Thomas. Heller ikke han kunne gi terningkast seks for åpningen.

- Det er mye fint, men jeg syntes designerne fortsatt ikke har den helheten som skal til for å heve hele visningen. Det er ikke en rød tråd mellom makeup, hår og klær, noe som synes veldig godt, sier han til DetNye.no.

Men selv om ikke visningene var helt optimale, vil Jan Thomas gjerne trekke frem det positive ved at flere og flere blir interessert i norsk mote.

- Jeg merker at folk virkelig interesserer seg. De kommer på visningene for å se på klærne, og ikke bare for å se og bli sett. Det er veldig viktig for at mote-Norge skal komme seg oppover, sier han.

Jan Thomas gleder seg veldig til å følge med videre på moteuka. Og det er naturlig noen han gleder seg mer til enn andre.

- Jeg gleder til å se Iselin Engan få utvikle seg fremover. I tillegg liker jeg Leila Hafzi og Ingunn Birkeland.

Følg med på DetNye.no hele uken og få oppdaterte bildegallerier og eksklusive intervjuer med Norges beste designere.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning