Liker positive jenter

Fotballspiller Pål Strand syntes ikke jenter bør være interessert i fotball. Det er bedre med en god dose positivitet.

Foto: Sindre Lundvold
Publisert Oppdatert

I går tok vi en prat med Stabæk-spiller Daniel Nannskog. I dag er det Lillestrøm-spiller Pål Strand som må svare for seg overfor DetNye.no.

Gjennomført

Pål syntes det er veldig hyggelig at så mange jenter finner veien til tribunen. Men han understreker også at jenters viktigste egenskap ikke behøver å være en fotballinteresse.

- Jenter trenger absolutt ikke være fotballinteressert. Det er mye viktigere at hun er positiv, snill og har godt humør, sier Pål.

- Hvilken klesstil liker du hos jenter?

- Jeg liker mye forskjellig, men det er viktig at de har en gjennomført stil, sier han. Opptatt av mote

Om sin egen klesstil er han ganske rolig, selv om han innrømmer at han har en interesse for det.

- Jeg er jeans og t-skjorte typen. Men kler meg etter passende anledninger. Det å gå på shopping er ikke min favoritt-gren. Jeg går fort inn i butikken og kommer like fort ut igjen, sier han.

- Er du opptatt av mote og designere?

- Ja, selvfølgelig. Man føler seg mer komfortabel når klærne ser bra ut. Designmessig er jeg glad i Gabba-jeans, Boss og Armani, sier fotballspilleren. Satser 100 prosent

Fotballspillere er ofte pent kledd, selv om man som oftest ser dem i treningsklærne på vei til, eller fra, kamp.

- Det er mange som er pent kledd på mitt lag, men hvem som kler seg best er vanskelig å si. Det er mange ulike stiler ute å gå, men vi får vel kåre Bjørn Helge Riise til den største moteløven, sier Pål.

Fortsatt har 31-åringen noen år igjen på fotballbanen, og foreløpig er det det han satser på 100 prosent. Og når det kommer til årets sesong, er han ikke i tvil om hvordan tabellen vil se ut etter siste seriekamp:

- Lillestrøm, Rosenborg, Brann, Vålerenga og Viking, sier Pål.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning