Latin Grammy best på kjoler

I går kveld gikk to store musikkbegivenheter av stabelen: MTV Europe Awards i København, og Latin Grammy i New York. Og det var helt klart latinostjernene som troppet opp i den fineste stasen!

Foto: WireImage/All Over Press
Publisert Oppdatert
Shakira.
Shakira. Foto: WireImage/All Over Press

Når det trommes sammen til musikkfest, kan man alltid være sikker på én ting: Kjendisene møter opp i de forskjelligste antrekk. Der det for noen gjelder å pynte seg så man blir så pen som mulig, er det andre som bare ønsker å vekke mest mulig oppsikt.

Gårsdagens musikkfester var ikke noe unntak. Men én tendens trer likevel klart frem: Latinostjernene går for lekre kjoler, mens rockestjernene mest prøver å se kule ut.

Guttefest i København
Og når overvekten av kjendisene som kommer på musikkfest er gutter, er det kanskje ikke så merkelig at kjolene uteblir. En av de få stjernene som kom uten bukse i går, var r&b-stjernen Rihanna, som kom på festen i en kortkort glitrende kjole i sølv og gull. På scenen hadde hun byttet ut kjolen med en undertøyslignende body, restene av en skjorte og et slips.

Rihanna kunne også ta med seg en pris hjem fra Danmark, hun vant en MTV-pris for beste r&b-artist. Kveldens store vinner var forøvrig verten selv, Justin Timberlake, som vant pris for beste mannlige artist og beste pop-artist.

Vinneren av den regionale norske prisen for beste artist, ble Marit Larsen. Hun slo både Amulet, Elvira Nikolaisen, Mira Craig og Serena-Maneesh i denne klassen.

Full Galla i New York
På Grammy-utdelingen for de beste latinostjernene i New York, var det lange kjoler som gjaldt. Jennifer Lopez kom sammen med Marc Anthony i en sort, lekker kjole - i likhet med mange andre av deltagerne på utdelingen. I tillegg var rødt og gull populære kjolefarger i latinogjengen.

Kveldens store vinner på prisutdelingen ble Shakira, som hadde valgt en sort, enkel kjole med detaljer i gull. Dermed matchet hun fint de gullfargede Grammy-prisene, som hun kunne ta med seg hjem for blant annet beste album (La Tortura), beste kvinnelige popalbum (Fijacion Oral Vol. 1), og årets beste låt (La Tortura).

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning