Kortkort vår

Minikjoler og hotpants er noe av det hotteste du kan kle deg i den kommende våren.

Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over

Moteansvarlig Vibeke Stiansen i Det Nye har gode nyheter for de som er fornøyd med hvordan bena ser ut. Den kommende våren og sommeren skal nemlig bena på utstilling!

- I vår og i sommer skal det være korte minikjoler, gjerne inspirert av 60- og 70-tallet. Vi ser også mye av de babydollaktige korte kjolene, sier Stiansen.

Husk matchende undertøy

Vibeke Stiansen tror minikjolen blir like vanlig som jeansen i norske jenters skap. Den må gjerne være A-formet, men det viktigste er at den er kort. Virkelig kort.

- Vi får se hvor tøffe jentene er! Men de som er virkelig vågale når varmen kommer, må huske å ha på seg matchende undertøy, advarer Vibeke med et smil.

Også hotpants kommer til å henge på rekke og rad i motebutikkene denne våren. Både Valentino, Jean Paul Gaultier, Prada, Diesel og Versace viste frem sine varianter av den superkorte shortsen under moteukene som var i høst.

Mulig å velge langt

De som synes det er litt skummelt med korte shortser og kjoler, har flere alternativer å velge mellom. Man kan for eksempel bruke minikjolen over en tett strømpebukse eller en bukse, for å dekke seg til litt.

Det er også mulig å gå helt til den andre enden av kjolelengde-skalaen.

- Det kommer mye av de lange, helt fotside kjolene. Stoffene går mye i luftig chiffon, og gjerne i hippie-stil. Ellers kommer det også mye av de feminine, romantiske innslagene som blonder, rysjer og søte blomstermønstre, sier Vibeke Stiansen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning