Klarer seg med røde lepper

Mariann Thomassen bruker ikke mye sminke. Hun har bedre ting å bruke tiden sin på.

Publisert Oppdatert
Foto: Surferosa

Lørdag entret Mariann Thomassen scenen for å dele ut Spellemannsprisen i kategorien rock. Prisen gikk til 120 days, men litt av oppmerksomheten tok som vanlig Mariann, som er kjent som vokalist og frontfigur i bandet Surferosa.

Bruker tiden på alt annet

Hun er også kjent for sin spesielle klesstil og sitt tøffe ytre. Når man jobber i musikkbransjen er det stadige fester og opptredener, men også derfor er hun sparsommelig med sminken i det daglige.

- Til daglig bruker jeg bare leppestift, den er veldig viktig. Favoritten heter China red fra Make Up Store. Den sitter bra, både til scenebruk og party, sier Mariann til DetNye.no. Hun legger til at hun har bedre ting å bruke tiden sin på enn å stå på badet i timevis.

Ikke gjem deg bak sminken

I jobben som frontfigur i et populært rockeband er det viktig å ha riktig image. Og da må man også tenke over hvordan man legger sminken.

- Til fest og moro bør man dra på med farger og ikke være redd for å fremheve personligheten sin. Sminke er moro, men det bør ikke være en maske som man gjemmer seg bak, sier hun.

Vask huden godt

Mariann synes også det er viktig å tenke på huden under all sminken.

- Det viktigste er jo å ta vare på huden sin. Med all forurensingen og den tørre luften bør man rense og holde huden myk og ren, sier hun.

Hennes tips til ansiktsvask er ganske enkelt vann og såpe.

- Bruk Face Mist innimellom. Da våkner man virkelig opp, tipser Mariann.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning