Klare for byen

Seks jenter fikk makeup-artist på døra. Etter at sminken var på plass, var de klare for å gjøre Drammen by!

Foto: Elin Davidsen
Publisert Oppdatert

I november hadde Det Nye, i samarbeid med Nivea Beauté, en konkurranse der en jentegjeng kunne vinne en makeover.

Det kom inn titalls svar, men det var jentegjengen fra Drammen som stakk av med den gjeve premien.

- Jeg hadde lyst til å sende inn et brev på vegne av min jentegjeng, og vi ble utrolig glade når vi vant, sier Veronica Nicolaisen til DetNye.no.

Sammen med fem venninner er hun samlet i leiligheten i Drammen. De er pyntet til fest og er klare for en makeover fra Niveas makeup-artist, Linda Vasquez.

Tragiske omstendigheter

De seks jentene kjenner hverandre ikke like godt som andre gjenger. De ble kjent under triste omstendigheter, da deres felles venninne døde i en tragisk bilulykke.

- Jeg ville finne på noe jeg kunne gjøre for alle sammen, så det passet bare perfekt med denne makeoveren, sier Veronica.

De seks jentene ble sminket tur etter tur av Vasquez, som hadde noe problemer med å holde jentene i ro. Her var det mye snakk og mimring som skulle ut! Felles kjente

Alle i gjengen jobber, eller har jobbet, i utelivsbransjen i Drammen. På den måten har de flere felles kjente.

- Jeg ble veldig overrasket når vi fikk mail av Veronica. På emne-feltet sto det: Du skal bli ny. Da jeg åpnet mailen ble jeg veldig, veldig glad. Dette trenger jeg virkelig, sier Lene, som etter hvert innrømmer at hun vasker bort sminken med sjampo.

Noe som selvsagt ikke faller i god jord hos Vasquez.

- Det er veldig viktig å rense huden om kvelden. Ikke bare for å få bort sminken, men også for å kvitte seg med rester fra forurensing og annet fra dagen igjennom, sier Vasquez til jentene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning