Kjendisparenes søte møter

Forelskelsen kaster seg over oss når vi minst venter det, og det finnes utallige måter å treffe sin utkårede på. Også kjendisenes kjærlighetshistorier er bevis på dette.

Angelina Jolie og Brad Pitt gikk fra undercover til under dyna, da de fant tonen som hemmelige agenter i Mr. & Mrs. Smith. (Foto: WireImage/All Over Press)
Angelina Jolie og Brad Pitt gikk fra undercover til under dyna, da de fant tonen som hemmelige agenter i Mr. & Mrs. Smith. (Foto: WireImage/All Over Press) Foto: WireImage.com
Publisert Oppdatert
Jennifer Garner og Ben Affleck møttes først på settet til Pearl Harbor, og senere spilte de mot hverandre i Daredevil. Filmkyssene ble ekte, og paret har nå datteren Violet sammen. (Foto: WireImage/All Over Press)
Jennifer Garner og Ben Affleck møttes først på settet til Pearl Harbor, og senere spilte de mot hverandre i Daredevil. Filmkyssene ble ekte, og paret har nå datteren Violet sammen. (Foto: WireImage/All Over Press) Foto: WireImage.com
Det var Sarah Jessica Parkers bror som spleiset Sex og singelliv-stjernen med komiker Matthew Broderick. (Foto: WireImage/All Over Press)
Det var Sarah Jessica Parkers bror som spleiset Sex og singelliv-stjernen med komiker Matthew Broderick. (Foto: WireImage/All Over Press) Foto: WireImage.com

Heller ikke i kjendisverdenen er det uvanlig å møtes på jobben. Det ser man av den lange listen over skuespillere som ender opp med en kollega.

Det er for eksempel slett ikke tilfeldig at Brad Pitt og Angelina Jolie ble et par rett etter at de spilte sammen i Mr. & Mrs. Smith. Eller at Pearl Harbor-skuespiller Ben Affleck ble kjæreste med Jennifer Garner som hadde en rolle i samme film.

For sistnevnte par tok det imidlertid et par år før de hete følelsene tok overhånd, men møttes gjorde de nå i alle fall på jobben.

Vant kjærligheten

Julia Roberts og Danny Moder er et annet eksempel på at man kan finne kjærligheten på arbeidsplassen, men for Julia var det ikke en motspiller som fanget interessen. Danny var nemlig kameramann under innspillingen av filmen The Mexican.

Advarsler mot å innlede forhold med kollegaene, er det med andre ord mange kjendiser som ikke lar seg skremme av, men kanskje finnes det noen som gjør det?

Will Smith og hans kjære Jada Pinkett Smith møttes nemlig da hun prøvespilte for en rolle i serien "Fresh Prince" i 1990, men prøvespillingen ble ingen suksess for Jada.

Rollen gikk til en annen, men kjærligheten til Will var det hun som vant - selv om det skulle ta fem år før de møttes igjen og forelskelsen var et faktum.

Drømmedaten

Det finnes som nevnt andre måter å treffes på. Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas møttes under Deuville Filmfestival i Frankrike for ti år siden.

Franske følelser oppsto raskt til tross for 25-års aldersforskjell, og under et år senere var de to forlovet.

Gode minner fra Frankrike har forresten også Tom Cruise og Katie Holmes, som forlovet seg i toppen av Eiffeltårnet. Antagelig et godt planlagt frieri, fra sjarmøren som helt uventet ringte Katie og inviterte henne ut på den første daten uten å kjenne henne fra før.

Katie har imidlertid ved flere anledninger uttalt at plakater av Tom prydet veggene på rommet hennes i barndommen, så dette var garantert en date hun hadde drømt om lenge.

Slekt og venner

Så finnes det også kjendiser som møttes på helt vanlig vis.

Madonna og Guy Ritchie møttes i et middagsselskap hos felles venner, noe som faktisk fint kan skje også med oss som ikke spiller film eller er faste gjester på filmfestivaler.

Noe lignende det Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick opplevde, kan vi vel også håpe på, for i deres tilfelle var det Sarahs bror som fungerte som Kirsten giftekniv.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning