Kjendiskvinner langer ut

Det er ikke bare Naomi som slår fra seg. Her er historiene om de andre kjendiskvinnene som kan klikke på kjente og ukjente.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/ All Over Press
Foto: WireImage/ All Over Press
Foto: WireImage/ All Over Press
Foto: WireImage/ All Over Press
Foto: WireImage/ All Over Press
Foto: WireImage/ All Over Press

For tredje gang ble Naomi Campbell arrestert for å ha havnet i bråk. Nå risikerer hun tiltale. Men selv om det har vært mye bråk rundt og med supermodellen den siste tiden, er det ikke bare hun som til tider kan gå berserk.

Diva-dronninger
Mike Fisher fra britiske Association of Anger Management tror slåssing mellom kjendiskvinner skjer oftere enn man vet og tror.

- Disse kvinnene er seriøst primadonnaer, og grunnen til at de er hvor de er i dag er fordi de er aggressive, sier Fisher til The Sun.

Fisher tror det er vanskeligere for kvinner å slå gjennom.

- Og skal de få et gjennombrudd er det nødt til å være sukkersøte med fansen, og ekstremt "bitchy" i bransjen. Suksessen kan gå til hodet på dem, og alt i alt kan det ofte skje at kvinnene blir voldelige, sier han.

Her er flere kjendiskvinner som stadig slår fra seg:

BJØRK: Den islandske popstjernen har et kraftig temperament. Det er kanskje flere som blant annet har sett videoen av Bjørk som gikk amok på en flyplass i Bangkok i 1996? En fransk reporter ble slått helseløst etter at reporteren prøvde å få noen ord med hennes sønn, Sindri.

- Det var morsinnstinktet som tok over, har Bjørk tidligere unnskyld seg.

COURTNEY LOVE: Noen ganger kan alkoholen ta overhånd. Men om det er unnskyldningen Courtney kan gjemme seg bak er noe usikkert, selv om hun lenge har hatt problemer med både alkohol og narkotika.

Nylig sa hun seg skyldig i retten for å ha slått en mann i hodet med et mikrofonstativ på en nattklubb i New York City. Hun måtte også vedgå at hun hadde angrepet en kvinne med en whiskyflaske.

DIANA ROSS: Man skal selvfølgelig ikke pille på en kvinnes bryster, og da heller ikke en kjent kvinnes bryster. Da en kvinnelig vakt ved Heathrow flyplass fikk kommet borti Ross' bryster ropte en sint sanger ut: 'Ingen tar på mine bryster.'

Deretter grep hun tak i vakten bryster og klemte til: 'Hvordan liker du dette?'

62-åringen ble, etter å ha blitt arrestert, senere sluppet fri med brystene i behold.

CAMERON DIAZ: Skuespilleren og kjæresten, Justin Timberlake, er ofte omgitt av fans og paparazzier. Og den siste tiden har vi sett at både Justin og Cameron har vist litt av et temperament overfor.

I 2004 skjedde det med Cameron at hun klikket på en fotograf. Hun tok fart og stormet på fotografen, slo han i nakken og knabbet kameraet hans. Heldigvis for Cameron ble saken senere ordnet, og hun slapp en runde i retten.

KATE MOSS: Kanskje er det for at de hele tiden er sultne at supermodeller blir mer forbanna enn andre. Som Naomi Campbell har også Kate Moss sine voldsepisoder bak seg.

Da Moss tidligere i år forlot huset til en venn, meiet hun ned en fotograf. Hun sparket og slo, før hun hoppet på kameraet da det falt i bakken.

I ettertid har folkene rundt supermodellen unnskyldt oppførselen med at hun led av en kraftig tannverk, og at hun derfor var trøtt og frustrert.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning