Kjendisenes verste gaver

Heller ikke stjernene er forskånet for de riktig dårlige julegavene. Sokker og såpekurver ligger under juletrær også i de kretser.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over

Vi har vel alle fått julegaver som vi av en eller annen grunn husker bedre enn andre, og ofte kan det kanskje være de riktig dårlige gavene man husker best. Kanskje var det det året da du for aller første gang opplevde jul uten en eneste leke under juletreet eller den jula da kjæresten slo til med en stekepanne som tegn på sin kjærlighet.

Julenisse med grisesang

For Kylie Minogue er det hennes 17. jul som ligger friskt i minnet. Da gaven fra bestemor skulle åpnes, ble hun nemlig både flau og fornærmet da det dukket opp tøfler med Snurre Sprett på. Kanskje ikke det man ønsker seg aller mest når man strever som verst med å bli kul og voksen.

Den nylig relanserte babyspice'n Emma Bunton sin verste julegave var i en litt annen sjanger enn Kylies, men også her var det bestemor som bommet totalt. Den stygge lampen med kunstige blomster på satte Emma høflig på bordet når bestemor kom på besøk, men så fort hun reiste ble lampen puttet inn i skapet.

En syngende julenisse står som det verste julegaveminnet for Gilmore Girls-skuespiller Lauren Graham. I stedet for å synge de gode, gamle julesangene, sang nissen som Lauren fikk av sin manager en rekke mer grisete versjoner av sangene.

Sokker fra bestemor

Heller ikke Britney Spears har sluppet unna de dårlige gavene, og også for henne var det bestemor som hadde gjort en feilvurdering. Bestemor pakket nemlig inn et par sokker til sitt kjære barnebarn, men hvis det kan være noen trøst for Britney er hun i alle fall ikke alene om å ha sittet med sokker i fanget på julaften.

Jenny Frost i Atomic Kitten sin verste julegave noensinne var et par juletreøredobber - gitt av bestemor. Og som om ikke det var ille nok å sitte sammen med familien og se på de grelle øredobbene, hadde bestemoren til og med forært Jenny dem før julaften. Hun tenkte at barnebarnet sikkert hadde lyst til å ta dem på seg og vise dem til vennene sine. Så feil kan man ta!

Og så et par mannlige gavemottakere, for jentene er på ingen måte alene om de dårlige julegaveminnene. Elton Johns familie bombarderte ham med byggesett på modellfly da han var barn. Kanskje et forsøk på å skape maskuline interesser, men for stakkars lille Elton ble dette bare en stadig påminnelse om at dette var noe han virkelig ikke fikk til. Kunne de ikke heller kjøpt et par freshe briller til ham?

Å kjøpe klær til andre kan være en sjanse å ta, og akkurat det fikk Amerikan Pie-skuespiller Chris Klein erfare da han et år fikk et par lyse, snobbete skinnbukser til jul. Buksene var nok ikke helt etter hans smak. Kanskje skulle giveren heller ha satset på de mer kjedelige sokkene?

Det ser med andre ord ut til at bestemødre er de store julegavesynderne i kjendisverden, men fantasien kan man i alle fall ikke si noe på. Både lampen og juletreøredobber ble sikkert kjøpt med den største kjærlighet, og det er da tross alt tanken som teller, eller hva?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning