Kjendisenes skoleminner

Også de største Hollywoodkjendisene har en gang troppet opp på skolen første dag med nykjemmet hår og altfor stor sekk på ryggen.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over Press
Foto: WireImage/All Over Press
Foto: WireImage/All Over Press
Foto: WireImage/All Over Press
Foto: WireImage/All Over Press
Foto: WireImage/All Over Press
Foto: WireImage/All Over Press
Foto: WireImage/All Over Press
Foto: WireImage/All Over Press
Foto: WireImage/All Over Press
Foto: WireImage/All Over Press
Foto: WireImage/All Over Press
Foto: WireImage/All Over Press

Noen likte seg godt, noen syntes det var sånn helt passe, og noen hadde det så ille at de sluttet så fort de fikk sjansen, skriver nettstedet handbag.com.

Tom Cruise
Ettersom han har dysleksi, var skolen veldig vanskelig for Tom Cruise - ikke minst fordi han ble plaget av de andre elevene.

- Jeg var ekstremt ensom, og hadde ikke mange venner. Ettersom jeg hadde lesevansker, gjorde de andre elevene narr av meg. Erfaringen gjorde at jeg fikk tykk hud, ettersom jeg lærte å leve med å bli latterliggjort, sier Tom Cruise.

Jennifer Lopez
Latinostjernen Jennifer Lopez var en av de tøffeste jenta i klassen da hun vokste opp i en av forstedene til New York.

- Jennifer var veldig rett fram. Hvis hun ikke likte deg, ga hun tydelig uttrykk for det. Ingen ville være Jennifers fiende, forteller Stephanie Herlory, Jennifers beste venninne fra skoledagene.

Liv Tyler
Skuespillerinnen og datteren til Aerosmith-vokalisten Steven Tyler hatet skolen hvert sekund.

- Jeg sluttet da jeg var 14. Jeg hatet uniformen og det at jeg måtte sitte bak pulten hele dagen. Jeg hadde ikke noe bruk for den slags utdannelse, sier Liv Tyler.

Ashton Kutcher
MTV-stjerna og skuespilleren som kanskje er mest kjent utenfor USA som kjæresten til Demi Moore, havnet stadig i trøbbel da han gikk på skolen.

- Det var sjelden noe alvorlig, bortsett fra den gangen jeg brøt meg inn på ungdomsskolen og ble arrestert av politiet, sier Ashton.

Brad Pitt
Allerede i skoledagene var Brad populær hos jentene. Og det brakte ham innimellom opp i slåsskamper.

- Jeg vant én slåsskamp, da jeg tok tak i ballene til han jeg sloss mot. Og jeg tapte én - den største skaden jeg fikk da var trolig på egoet mitt, sier Brad.

Drew Barrymore
Drew ble aldri ferdig med videregående, ettersom hun var fast bestemt på å bli filmstjerne etter suksessen med E.T.

- Jeg likte aldri skolen og hva den gjorde med meg, så jeg sluttet. Når jeg ser tilbake, tror jeg at jeg tok en riktig beslutning, sier Drew.

George Clooney
Film-smukkasen nektet å ta lærerens ord for god fisk da han gikk på skolen.

- Jeg satte alltid spørsmålstegn ved det vi lærte, og havnet derfor stadig i trøbbel, sier han.

Hugh Grant
Den engelske filmstjerna likte bare én ting på skolen:

- Det eneste jeg likte var teaterstykket vi satte opp. Jeg likte oppmerksomheten, at det også var jenter med. Jeg likte at jentene likte meg, og jeg likte å få folk til å le, sier Hugh.

Jennifer Garner
Den mest guttegærne jenta i klassen, var Jennifer Garner.

- Jeg elsket gutter, og jaget dem alltid rundt. Men det tok litt tid før de ble interessert i meg, sier Jennifer.

Pink
Rockerebellen var også en skolerebell.

- Den eneste måten jeg visste å uttrykke meg på, var gjennom å være destruktiv. Jeg var helt ute av kontroll, men alt var en del av livserfaringen jeg har tilegnet meg. Nå er jeg bare glad for at jeg overlevde, sier Pink.

Sarah Michelle Gellar
Buffy-stjernen var allerede kjendis da hun gikk på skolen, ettersom hun hadde vært med i flere reklamefilmer.

- Det gjorde det tøft på skolen innimellom. En del av medelevene mine var sjalu fordi de hadde sett meg på tv. De innbilte seg at jeg trodde jeg var kul, men sannheten var at jeg følte meg utenfor og at ingen likte meg, sier Sarah.

Eminem
Rapperen var en supersmart unge, men hatet skolen likevel.

- Jeg dumpet niendeklasse tre ganger. Alt jeg ville, var å rappe. Enten var jeg hos venner og rappet, eller så var jeg på rommet mitt hele dagen. Der mimet jeg til låter, så meg i speilet og prøvde å se kul ut, mimrer Eminem.

Tobey Maguire
Spiderman-stjernen hadde en veldig rotløs barndom. Som skilsmissebarn flyttet han mye mellom foreldre og besteforeldre, og hadde gått på 15 forskjellige skoler før han begynte på videregående.

- Jeg ble etter hvert lei av å få nye venner hele tiden. Jeg hadde ikke lyst til å være den som sto utenfor, sier Tobey.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning