Kjendisenes romantiske minner

For superstjernene holder deg ikke alltid med en bukett med roser. Når de deler sine erfaringer rundt romantiske øyeblikk er turer til Paris og Puerto Rico ofte sentrale deler. For noen..

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over

Det er ikke mange dager igjen til valentinsdagen, dagen da de fleste amerikanere går over bord når det gjelder romantiske eskapader.

Adam Sandlers mest romantiske øyeblikk utspilte seg på hans eget kjøkken. Etter at filmen Spanglish, hvor Sandler har en hovedrolle, var på kino, så han reklame for den på tv-en.

- Reklamen viste et romantisk øyeblikk mellom min karakter og hushjelpen min. Mens jeg ser på dette ser jeg også at min egen hushjelp står og kikker på.

Jeg smiler og blunker til henne, men det eneste hun sier er: Hun har tydeligvis ikke vasket undertøyet ditt. Jeg syntes det var både morsomt og romantisk.

Steven Spielberg var i Paris sammen med sin tidligere kone, Amy Irving, på den dagen han anser som en av de mest romantiske.

- Vi gikk hånd i hånd i regnet, på vei mot Claude Monets hjem i Paris. Da vi kom til stedet stoppet det å regne, og vi kunne heldigvis gå ute i hagen.

- Da vi gikk inn igjen begynte det plutselig å høljeregne. Det regnet samtidig som solen var oppe. Og da vi satt og spiste lunsj litt senere kom det frem to store og klare regnbuer. Det var så magisk og veldig romantisk.

- Det var også den dagen vi fant ut at Amy var gravid.

Shaggy er kjent som en tøff reaggae-artist. Men han innrømmer at også han kan være bli sjarmert av romantikk.

- Dama mi overrasket meg og tok meg med til New York på valentinsdagen. Hun hadde ordnet med hest og kjerre, og vi endte opp i suiten på hotellet The Waldorf Astoria.

Vi hadde middag med levende lys og champagne, før jeg ble oppmerksom på rosebladene på sengen.

Det hele var utrolig romantisk.

Kelly Price er en stor r&b-stjerne rundt om i verden og hun har gitt ut fem plater siden 1998. Hun husker godt sitt mest romantiske øyeblikk.

- Det var i 2000, da jeg var ferdig med å spille inn plata mi, Mirror, Mirror. Jeg kom sent hjem kvelden før Valentine, og fant ut at mannen min, Jeff, hadde glemt dagen.

Jeg ble veldig skuffet, særlig siden han aldri pleier å glemme slike ting. Men han gjorde fort opp for det.

Den 14. mars overrasket han meg med roser og kort. Samtidig ble jeg flydd til en privat villa i Puerto Rico, hvor vi tilbrakte seks vidunderlige dager. Da var jeg i himmelen.

R&B-sangeren Patti LaBelle har gitt ut hele 30 album og holdt uttallige konserter. Kanskje ikke rart at hennes mest romantiske øyeblikk skjedde i en garderobe.

- Det var da jeg holdt en opptreden på valentinsdagen for mange år siden. Da showet var ferdig gikk jeg inn i garderoben, hvor min kjære hadde pyntet med levende lys og roseblader.

Han hadde dekket på til en romantisk middag for to. Dette var veldig omtenksomt og romantisk.

Har du lyst på en valentinsdate? Prøv Q500!

Bamser og stearinlys

Selv om denne dagen har vært mest populær i USA, har 14. februar også blitt en merkedag i Norge. I det nyeste nummeret av Det Nye kan du lese hvilke øyeblikk norske kjendiser anser som de mest romantiske.

Pensjonert glamourmodell Aylar Lie forteller for eksempel om bamsen som hadde en billett i hånda, mens fotballspiller Glenn Roberts nøyde seg med en film og stearinlys på dagen han ser på som den mest romantiske.

Har du lyst til å få Det Nye rett hjem i posten? Klikk her for å bestille abonnement.

Kilder: Ebony.com og Anecdote.com.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning