Kiss-parfymen har kommet

I serien ”kjendiser lanserer parfymer” har nå turen kommet til Kiss.

Foto: WireImage/All Over Press
Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over Press

Jepp, du leste riktig - hardrockerne som man kanskje helst forbinder med lukten av svette, øl og store folkemengder har lansert sin helt egen duft.

I forrige uke var Gene Simmons på kjøpesenterturné og viste frem parfymeflasken, skrev autografer til fans og ble tatt bilder av.

Gir deg draget
Duften finnes både i herre- og kvinneutgave, og rockerne har selv hatt med en nese i spillet da parfymen ble utviklet. Bidraget begrenset seg imidlertid til å bestemme hvilken av en rekke lukter de ble presentert for oss de likte best.

- Vi er jo ikke de som er best kvalifisert til å lage parfyme. Man kan ikke putte meg inn i et laboratorium og si: Bland sammen parfymen som kvinner og menn vil elske, sier Gene Simmons til den lokale nettavisen Myrtlebeachonline.com.

Han har også litt vanskeligheter med å beskrive hva Kiss-parfymen egentlig lukter.

- Men det er jo ikke poenget. Det lukter godt! Alt du tenker når du lukter den, er "Wow, jeg liker lukten". Noen andre vil kanskje beskrive den som litt fruktig og sexy. Alt jeg vet, er at dersom du bruker parfymen, blir det noe på deg, skryter Simmons.

Ikke røyk eller sprit
Det er ikke første gangen gruppa låner bort navnet sitt til å selge produkter. Tidligere har det vært mulig å kjøpe både kondomer, kaffe og kister (!) under merkevarenavnet til sjokkrockerne.

Men selv for Kiss, går det en grense et sted. Du vil aldri få se Kiss-spriten eller Kiss-sigarettene.

- Det vil jeg ikke ha på samvittigheten. Jeg vil ikke ha noe av at en 15-årig fan drikker eller røyker Kiss-produkter. Sånt tar livet av deg, sier Gene Simmons til Myrtlebeachonline.com.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning