Katie nektet adgang

Da Hugo Boss nektet henne adgang til festen, tok Katie Holmes med seg datteren til en park i nærheten.

Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert

Det er ikke ofte selveste Katie Holmes (28) nektes adgang til noe som helst. Kanskje var gårsdagens episode første gang Katie har opplevd å bli stående ute i kulda.

Streng Hugo

Katie Holmes var på vei til åpningen av moteuka i Berlin med datteren Suri (1) under armen, da hun ble møtt med lukkede dører. Katie, som er vant til å være midtpunktet på de mest betydningsfulle motevisningene i verden, tok det som en selvfølge at hun skulle komme innenfor på Hugo Boss' åpningsfest.

Dessverre var dørene stengt, og gjestelisten for lang. Dessuten var det for fullt allerede, fikk Katie beskjed om. Tom Cruis' kone måtte regelrett snu i døren.

Med et smil

Men Katie tok seg overhode ikke nær av den flaue episoden. Med hodet høyt hevet tok hun meg seg datteren til en park i nærheten, hvor de to koste seg stort.

- Hun bare smilte. Man skulle ikke tro at hun akkurat hadde blitt nektet inngang til en fest. Jeg er sikker på at noen kommer til å bli sparket på grunn av den beslutningen, uttaler et vitne som observerte Katie i parken.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning