Kate fronter duften Tresor

Lancome jubler for sin nye ambassadør.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over

Kate Winslet ble i går kveld presentert som det nye ansiktet for duften Tresor til Lancôme.

Spente gjester

Det var en høytidelig presentasjon av den populære skuespillerinnen og for første gang i historien ble en ambassadør for et skjønnhetsmerket kringkastet live på internett.

Og man kunne se av middagsgjestene i Paris at de virkelig fikk det de ventet på. Kate strålte i en flott svart fotsid kjole der hun kom inn og overrasket alle.

- Tusen takk for at jeg får lov til å være her med dere. Det er en stor ære for meg å bli ambassadør for Tresor. Duften er romantisk og en feiring av kjærlighet, sa Titanic-stjernen.

Fornøyde oppdragsgivere

Og om ikke Kate sparte på godordene om duften, så sparte heller ikke skjønnhetsmerket på noe da de viste sin begeistring overfor sin nye ambassadør.

- Hun representerer både skjønnhet og eleganse, og det er derfor en ære for oss å presentere Kate Winslet som ny ambassadør for Lancômes duft Tresor. Hun er en av de mest suksessfulle skuespillerinnene i verden og hadde før fylte 30 år allerede fire Oscar-nominasjoner. Både på og av lerretet er hun en sofistikert kvinne som representerer skjønnhet, skriver Lancôme på sine hjemmesider.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning