Kari Traas skjønnhetstips

Kari Traa synes det er vanskelig med festsminke, men gjør likevel så godt hun kan. Her er den pensjonerte kulekjørerens sminkefavoritter!

Publisert Oppdatert
Foto: Lasse Berre

Denne jula er det mange som avdekker det friske ansiktet til Kari Traa på forsiden av en bok når de piller av julepapiret av gavene. Boka til den pensjonerte kulekjøreren er en av årets julegaveslagere, noe også SOS Barnebyer nyter godt av. Den veldedige organisasjonen mottar nemlig hele overskuddet av salget av boka.

Morratryne

Som de fleste andre kan også Kari Traa se litt trøtt ut om morgenen. Men hun har lest seg til hemmelighetene.

- Jeg leste mye om en fantastisk tryllepenn fra Yves Saint Laurent, som heter Touche Eclat, og nå har jeg kjøpt den. Når jeg står opp om morgenen og føler meg kjempetrøtt, så tar jeg litt under øynene. Jeg ser fort mye kvikkere ut, sier Kari til DetNye.no.

På leppene bruker hun Maybelline Lip Gloss. Det er en favoritt fordi den ikke er så klissete. Garnier Nutritionist er favoritten når det kommer til dag- og nattkrem.

- Jeg bruker Maybelline Lash Expansion på vippene og Guerlain Terrakotta solpudder som rouge, forteller Kari. Vanskelig med øyesminke

Når Kari skal på fest blir det som regel litt mer sminking enn til vanlig.

- Jeg prøver å gjøre slik som stylistene har tipset meg om, men det er ikke alltid at resultatet blir ikke bra. Rouge, kajal og øyeskyggen er det ekstra som jeg bruker på fest. Og kanskje litt glitter her og der, sier hun.

Eks-kulekjøreren liker veldig godt å pynte seg til fest, og sier at hun føler seg mer vel når hun får litt ekstra tid foran speilet.

- Det jeg sliter litt med er å legge øyeskygge, og derfor har jeg heller ikke noe favoritt på den. Det blir alltid så stor forskjell på høyre og venstre øye. Jeg merker at jeg trenger litt trening, sier den blide vossejenta.
Hårkur og extensions

Håret til Kari ser alltid frisk og fint ut. Det ser ikke ut som om hun må gjøre så veldig mye med det.

- Shampoo og balsam har jeg i merket Balman. Jeg har noen extensions bak i nakken som visstnok liker disse produktene, sier hun.

Og siden den pensjonerte kulekjøreren ikke gidder å bruke hårkur som må virke lenge, har hun gått til innkjøp av en hårkur fra KMS.

- Det er veldig greit å bare kline den inn i håret, fordi den ikke trenger å bli vasket ut. Og håret blir mykt og fint, sier Kari.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning