- Jeg er ingen jåle!

Sarah Natasha Melbye digger å droppe makeupen på fritiden.

Publisert Oppdatert

I neste uke starter hun opp TV 2-programmet Sarahs fornemmelse for kultur, og da må sminkekosten frem. Det å være på skjermen innebærer nemlig å bli sminket mye hver dag. Det syntes Sarah Natasha Melbye er helt greit, men derfor syntes hun også at det er ekstra deilig å gå uten sminke når hun først har fri.

- Jeg kan ikke kalle meg jålete i alle fall. Jeg er en planlegger og jobber på papiret, derfor har jeg ikke tid til å bruke for lang tid på badet om morgenen, sier hun til DetNye.no.

Farger og mote
Og siden programlederen jobber mye på papiret, skal det ikke mye til før hun detter ut av skjema. Ting skal nemlig gå veldig fort!

- Om morgenen vasker jeg meg, pusser tennene og kler på meg. Og med litt maskara og rouge er jeg fit for fight.

Men selv om ikke sminkevesken er full hele tiden, så høres det ut som om klesskapet er fullere.

- Jeg er opptatt av både klær og farger. Når jeg skal ut liker jeg å pynte meg, men jeg tar det ganske med ro til vanlig, sier Sarah.

Ikke peiling
Som så mange andre av oss er Sarah Natasha middels opptatt av kultur. Hun liker en god bok og syntes er gøy å gå i operaen fra tid til annen. Men hun hevder selv at hun har ganske liten innsikt i kulturlivet. Derfor syntes hun egentlig det var rart at TV 2 ville ha henne til å lede nok et kulturprogram.

- Jeg hadde jo Mens vi venter på operaen for et par år siden, og nå vil de altså at jeg skal gjøre Sarahs fornemmelse av kultur. Jeg har prøvd å si det til dem, jeg har jo ikke peiling på kultur, ler hun.

Åtte torsdager i høst kan du følge Sarah Natasha og hennes reportere, Anita Reinton Utgård og Lars Nedland. De vil lage et kulturprogram som både er morsomt og uhøytidelig.

- Jeg syntes ofte kulturprogram kan bli tørt og kjedelig. Derfor vil jeg at dette skal være for alle, sier hun, og legger til at hun skal vise det norske folk litt fra alle sider rundt kulturen.

Går i lære
Det kan være at produsentene har tatt høyde for Sarah Natashas lille kunnskap om kultur. Hver torsdag skal hun nemlig gå i lære hos eksterne kultureksperter.

- Det blir morsomt, håper jeg. Jegs kal lære om en ny ting hver torsdag, og hver gang er det en ny, såkalt ekspert. Jeg gleder meg, men det kan også hende det blir noen våkennetter med en ufattelig dårlig bok i fanget, ler hun.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning