Jakten på badetøyet

Det er ikke like morsomt å gå på den evige jakten etter det perfekte badetøyet.

Publisert Oppdatert
Her fra moteuka i Miami i fjor, hvor BECCA viste frem sin kolleksjon. (Foto: WireImage/All Over)
Her fra moteuka i Miami i fjor, hvor BECCA viste frem sin kolleksjon. (Foto: WireImage/All Over) Foto: WireImage/All Over

For badedrakten som sitter så fint på utstillingsdukka, ser gjerne litt annerledes på en normal, sunn og flott kropp.

Fremhever det beste

Badedrakten eller bikinien må med andre ord prøves, men her er noen tips fra nettmagasinet Woman Today om hva du skal lete etter. Med den rette badedrakten fremhever du det du er stolt av ved kroppen din, og det blir lettere å glemme det du er misfornøyd med.

Er du tynn eller har små bryster bør du lete etter noe med horisontale striper eller en bikini med marine motiver. Dette fremhever det du har. En bikinioverdel med litt fyll kan også være fint, men hold deg unna stroppløst solliv.
Detaljer på toppen

For deg som har en litt triangel eller pæreformet kropp ser det best ut med badetøy som har detaljer på den øverste delen. Da trekkes oppmerksomheten dit.

Er det bikini du er ute etter, bør du bruke klare farger på bikinitrusa og velg gjerne overdel med halterneck. Unngå høy skjæring på hoftene da dette vil få dem til å virke større.

Har kroppen fasong som en omvendt triangel, det vil si at hoftene er bredere enn skuldrene, bør du skape inntrykk av at brystene er større.

Bruk bikinitruse med litt høy skjæring og velg gjerne en truse med mer farge og mønster enn overdelen. Stroppene kan gjerne være litt brede. Firkantet utringning vil også få skuldrene til å virke smalere. Unngå bitte små bikinitruser. Todelt er det beste

Er kroppen din litt firkantet uten markert midje kan du skape en illusjon av kurver med det rette badetøyet. To delt badetøy er det beste for deg, men hvis du foretrekker en hel badedrakt så se etter noe med sømmer som markerer midjen.

Sterke farger passer bra for deg. Styr unna striper.

Så da er det bare å legge i vei og starte jakten. Vær tidlig ute for det er på våren utvalget er best, og når sommeren kommer vil din perfekte badedrakt eller bikini vil få alle til å misunne deg den fine timeglassfiguren din.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning