Ingrid vant brillekåringen

20 år gamle Ingrid Inderhaug er kåret til Årets Brillebruker av Specsavers og Det Nye.

Ingrid Inderhaug stakk av med den gjeveste prisen i brillekåringen, mens Kristina Kvistad Hustad (t.v.) og Kathrine Amdam Eckholm tok henholdsvis tredje- og andreplassen. (Alle foto: Astrid Waller)
Ingrid Inderhaug stakk av med den gjeveste prisen i brillekåringen, mens Kristina Kvistad Hustad (t.v.) og Kathrine Amdam Eckholm tok henholdsvis tredje- og andreplassen. (Alle foto: Astrid Waller) Foto: Astrid Waller
Publisert Oppdatert
Foto: Astrid Waller

Ingrid vant kåringen etter en tøff finale der hun kjempet mot syv andre fotogene og brillefine jenter. Alle jentene ble fotografert av en proff fotograf med sesongens kuleste briller, og bildene ble deretter vurdert av juryen.

- Vi ville finne en god ambassadør for brillebrukere, en person som ser bra ut med briller og som har en spesiell utstråling og personlighet, sier Elin S. Nilsen fra Specsavers, som arrangerer konkurransen i samarbeid med Det Nye.

Ambassadøren fant juryen i 20 år gamle Ingrid Inderhaug fra Bergen, som dermed får sjansen til å reise til London og være med i den internasjonale finalen i Specswearer of the Year. Her er førstepremien en modellkontrakt med det anerkjente byrået MOT Models, samt en to ukers luksusferie til Barbados med lommepenger.

Trodde de tullet

Ingrid trodde ikke sine egne ører da Elin S. Nilsen fra Specsavers leste opp navnet hennes som vinneren av konkurransen.

- Jeg tenkte: Nå tuller de! Men det var veldig gøy. Det føltes som om hjertet satt utenpå kroppen, bobler Ingrid umiddelbart etter kåringen var offentliggjort.

Hun har aldri tidligere gjort modelloppdrag, og var veldig spent før bildene skulle tas.

- Jeg var veldig spent på hvordan det skulle være å stå foran kamera, men det viste seg å være kjempegøy. Fotografen var flink og gjorde at jeg ble veldig avslappet, og det ble en veldig positiv opplevelse, sier Ingrid. Hadde det lille ekstra

Moteansvarlig Vibeke Stiansen i Det Nye, som satt i juryen sammen med Elin S. Nilsen fra Specsavers og nettredaktør Kari Romøren i Detnye.no, mente bildene som ble tatt av Ingrid var i en klasse for seg.

- Ingrid har en utstråling som virkelig slår imot meg. Hun var i en klasse for seg i forhold til å ha det berømmelige lille ekstra. Dessuten har briller en spennende effekt på henne, hun kler briller på en typete måte, sier Stiansen.

Ingrid har brukt briller siden ungdomsskolen, men innrømmer at hun har hatt en tendens til å velge briller som gjør lite ut av seg.

- Men nå skal jeg ut og kjøpe meg noen skikkelig knæsje briller, og vise folk at det er dritkult med briller, sier Ingrid.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning