Ikke akkurat Posh mote

Trendy Victoria Beckham ble nok ikke altfor glad da hun havnet øverst på Mr. Blackwells liste.

Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over

Hvem ville trodd at motenerd Victoria Beckham (33) ville trone på toppen av en verst kledd-kåring?

Trutmunnen ødelegger

Posh sin stil er nok ikke like godt likt av alle. Den tidligere Blackberry-designeren Mr. Blackwell vet å sette en merkelapp på hvem han synes ikke fortjener ros for sin klesstil.

- Glem Fashion-Spice! Å kle seg i et skjørt er nok! I det ene trange miniantrekket etter det andre kan Posh og trutmunnen hennes virkelig ødelegge ethvert antrekk, er Mr. Blackwells begrunnelse for hvorfor nettopp Posh har havnet på toppen av årets liste.

På plassene bak Victoria Beckham finner vi henholdsvis Amy Winehouse, Mary-Kate Olsen, Fergie og «American Idol»-vinner Kelly Clarkson. Også Jessica Simpson og Lindsay Lohan har fått en plass blant topp ti.
Skåner Britney

Den kanskje mest åpenlyse stjernen blant alle fikk ikke plass blant de verst kledde i 2007. Det hadde ikke Mr. Blackwell samvittighet til.

- Til de av dere som forventer å se Britney Spears' navn på listen over de verst kledde i 2007: jeg følte at det ikke var rette tidspunkt til å kommentere henne, nå som hennes privatliv er så kaotisk. Jeg håper 2008 blir et bedre år for henne, sier han mot slutten av sin kåring ifølge usmagazine.com.

Kåringen for 2007 er pensjonerte Blackwells 48. liste. I fjor var det Paris Hilton og Britney Spears som sammen stakk av med seieren i Mr. Blackwells årlige kåring av de verst kledde stjernene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning