Hvit Golden Globe-aften

Mange av de største stjernene viste seg fra sin hviteste side under Golden Globe-utdelingen i natt.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over

Størst oppsikt vakte kanskje Cameron Diaz, som kom uten eksen Justin Timberlake ved sin side, i en chiffonkreasjon med sort sløyfe på magen og detaljer i sølv.

Løs i snippen

Også Sienna Miller, Ellen Pompeo fra "Grey's Anatomy", de frustrerte fruene Nicollette Sheridan og Teri Hatcher, Drew Barrymore, Kate Winslet og Salma Hayek strålte i hvitt på den røde løperen.


To av prisvinnerne, Kyra Sedgwick og Emily Blunt, hadde også valgt hvite kjoler for anledningen.

Golden Globe er en av de store anledningene for Hollywood-kjendisene til å trekke i finstasen og vise seg frem på sitt aller beste. Prisutdelingen regnes som litt løsere i snippen enn Oscarutdelingen, men likevel er det stort sett de flotteste gallakjolene som får komme ut av skapet denne dagen. Ingen store overraskelser

Og det er jo heller ikke rart at de store stjernene legger mye tid og krefter i å se bra ut på den store prisutdelingen: Mer enn 1500 pressefolk står klare til å forevige kjendisene når de i tur og orden spaserer over den nesten 3000 kvadratmeter store røde løperen.


Årets prisutdeling bød ikke på de helt store overraskelsene når det gjelder hvem som stakk av med prisene. Det var heller ikke noen enkeltfilm som utmerket seg i flere kategorier.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning