Høstens kjekkaser

Film- og TV-høsten står for døren. Det gjør også en rekke deilige og sannsynligvis uoppnåelige menn.

Justin Chambers er bare en av mange kjekkaser som dukker opp på TV-skjermen din til høsten. (Foto: WireImage/All Over)
Justin Chambers er bare en av mange kjekkaser som dukker opp på TV-skjermen din til høsten. (Foto: WireImage/All Over) Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert

Enten du liker de litt eldre, de unge, de langhårede, de tynne, de tykke, de tøffe eller de myke - det finnes en kjekkas for deg i høst. På skjermen vel og merke.

Høstens filmkjekkaser

Høstens filmpremierer byr på en variert blanding av menn i alle aldre. Vi har samlet et knippe av de kjekkeste og søteste film-mennene. Enjoy!

Adam Sandler spiller Charlie i filmen Reign Over Me som kommer på norske kinoer 24. august.

Adam Sandler dukker også opp i filmen I Now Pronounce You Chuck and Larry hvor han spiller mot blant annet Jessica Biel. Denne filmen har premiere i slutten av september.

Gode, gamle John Travolta svinger seg i den gamle kultklassikeren Hairspray. Filmen, som kommer til Norge 31. august, baserer seg på kultfilmen med samme navn fra 1988.

I Den unge Jane Austen basert på Jane Austens liv glitrer kjekkasen James McAvoy. Filmen har premiere på norske kinoer 14. september.

James McAvoy dukker også opp i filmen Atonement basert på en roman av Ian McEwan. 21. september går denne spennende filmen på norske kinoer.

Matt Damon er tilbake som Jason Bourne i oppfølgeren The Bourne Ultimatum. Dersom du er et Damon-fan kan du glede deg til premieredatoen 14. september.

12. september kan du kose deg med den mye omtalte A mighty heart, en sann historie om den drepte journalisten Daniel Pearl. Her finner du blant annet Angelina Jolie og kjekke Dan Futterman i hovedrollene.

I årets romantiske julefilm, Eventyr i New York, finner vi blant annet nydelige Patrick Dempsey på rollelisten. Høstens tv-kjekkaser

Men du må ikke nødvendigvis ut i høstkulda for å finne pene menn å glo på. Også TV-skjermen byr denne høsten på flere deilige menn. Uoppnåelige som få, men likevel et glimt av hva du kan finne der ute.

Wentworth Miller er tilbake på TV3 utpå seinhøsten. TV-kanalen kan ikke si nøyaktig når, men de lover at flere episoder av den populære serien Prison Break er på vei.

Akutten er tilbake på TV3 med nye episoder i november. Der kan du blant andre glede deg over at kjekkasen John Stamos.

Den populære serien Nip/Tuck går på TV3 mandager klokken 23.30 utover høsten. Der er spesielt Julian McMahon en favoritt blant kvinnelige seere.

Den nye ungdomsserien Hidden Palms huser unge og kjekke Michael Cassidy. Han er muligens litt babyface enda, men blir garantert ikke styggere med årene. Serien går på TV3 hver søndag fremover klokken 18.00.

I serien Brothers and Sisters på TV2 finner vi blant annet kjekke Rob Lowe i rollen som senator McCallister.

Eric Dane dukker opp som den nye legen Mark Sloan i Grey's Anatomy på TV2. Serien er allerede spekket med kjekkaser som Patrick Dempsey og Justin Chambers.

Av norske kjekkaser kan vi nevne at Kåre Magnus Bergh er programleder for det mye omtalte programmet Den rette for Tor som starter 5. september på TV3.

Høye og mørke Glenn Olstad blir å se på TVNorge-sporten gjennom hele høsten.

Foretrekker du den sporty typen? Da kan du sikle på kjekkasene Tom Stiansen i 71 grader nord, og Christoffer Dons i TVOslo. 71 grader nord har premiere 3. september på TVNorge.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning