Hjelper urbane

Unge, urbane mennesker skal nå hjelpes til å finne kjærligheten i et nytt reality program.

Publisert Oppdatert
Foto: TV3

Tv-programmer har de siste årene giftet bort både bønder og mammadalter. Noen har lykkes, andre har det gått heller dårlig med. Nå tar TV3 på seg rollen som Kirsten Giftekniv.

Det er et faktum at selv om du bor ganske så tett på naboen, er det i byen man finner flest single mennesker. Nærmere 900 000 nordmenn regnes som aleneboer, og i Oslo er omtrent en fjerdedel av innbyggerne single. Det vil TV3 gjør noe med.

Programmet Singel søker skal ta for seg seks single og urbane mennesker, i byene Oslo, Bodø og Stavanger. Tre kvinner og tre menn, i alderen 24 til 38 år, skal forhåpentligvis få en å dele bylivet med.

I dag, klokken 20:00, presenterer programleder Anette Evensen sine single bymennesker. Og kanskje er det der din drømmepartner er?

- Jeg gleder meg veldig til showet starter. Det blir en ny vri av Jakten på kjærligheten, bare at vi skal ta for oss de urbane menneskene, sier programlederen til DetNye.no.

Det er foreløpig litt tidlig å fortelle hvordan programmet blir, men selv håper Evensen at i alle fall noen skal klare å finne kjærligheten.

Og finner du ikke drømmepartneren din i programmet, kan du alltids finne han på Q500.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning