Hett på nett

Durex er siste skudd på stammen av nettbutikker som selger sex-leketøy.

Publisert Oppdatert

Det er vel få ting som er bedre egnet å selge på nett enn sex-leketøy. Den som har vært for flau til å stikke innom Kondomeriet, kan i fred og ro klikke seg gjennom dildokolleksjoner på nett.

Når du har bestemt deg, kommer den brune pakken hjem i posten uten at noen ser to ganger på deg.

Utviklet med sexolog-hjelp
Den siste som har åpnet for dildohandel på nett, er Durex. Produsenten av kondomer lanserer nå tre forskjellige vibratorer til 600-700 kroner. Vibratorene er en del av Playserien, som er utviklet i samarbeid med sexologiprofessor Alan Riely ved universitetet i Preston og sexeksperten Tracey Cox, kjent fra tv-programmet Sex Inspectors.

Nettstedet reklamerer også med at brukerne kan sende inn spørsmål til den norske legen og sexologen Haakon Aars.

Mange å velge mellom
Men Durex er på ingen måter først ute med å tilby sexhjelpemidler på nett. Nettsiden deres er også temmelig beskjeden sett i forhold til andre norske nettsteder som spesialiserer seg på sexleketøy.

For eksempel har nettstedet til tidligere cupido-redaktør Cecilie Kjensli et rikelig utvalg av forskjellige leketøy, i tillegg til p-filmer og andre hjelpemidler. Her står også en rekke råd og tips til den som ikke er erfaren med utstyret.

Kondomeriet, som er Norges største leverandør av sexleketøy, tilbyr også mange forskjellige produkter på sine shoppingsider. Her er det et bredt utvalg av vibratorer, i tillegg til annet sexy leketøy for den som tør å være vågal mellom laknene.

I tillegg finnes det en rekke andre nettbutikker - du finner lenkene til høyre!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning